To je to što me zanima!

Rusi zatvaraju plin: 'Te zemlje su ionako mali potrošači. Kaos će biti ako blokiraju Njemačkoj'

Ruski potez beznačajno će utjecati na ekonomiju EU. Vrlo je malo zemalja koje ovise o ruskom plinu. Veći je problem nafta za određene zemlje. Hrvatska je sigurna oko zaliha plina, pojašnjavaju stručnjaci
Vidi originalni članak

Ovo za Bugarsku i Poljsku nikako nije dobro i bit će posljedica ako im EU ne priskoči u pomoć, ali oni nisu veliki potrošači ruskog plina. Najveća bi katastrofa bila kad bi Rusija zatvorila pipu Njemačkoj. Tad bi nastao pravi kaos.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 7

  • Suštinu u prvi plan 28.04.2022.

    Nije sve idilično. Raslojavanje u EU. Poljska proziva Njemačku, Austriju i Mađarsku zbog odnosa prema nabavi plina. One vjerojatno nisu zbrinute plinom kao Poljska.  

  • ante-portas 28.04.2022.

    Pa nije Rusija poklanjala plin, nego prodavala. Nema prodaje, nema ni love, nema love, nema ni place, nema ni rezervnih dijelova za postrojenja. Ali diktatore nije nikad zanimalo kako narod zivi. Policiju ce nahraniti, a oni ce tuc narod ako se usude dignuti glavu, ali koliko vidim Pjutin ima veliki podrsku ispranih mozgova.

  • aciviij 27.04.2022.

    Putko, samo zatvaraj! .... U Rusiji raste kvalitetna trava.. Čitam da vam preusmjeravanje prodaje nafte odlično ide! Na tender se sa zapada, naravno, nitko nije javio, a Azijati i Indijci su ponudili tako smiješno niske cijene da ste poništili tender. ..... Samo zatvaraj plin. Svima! Što ga prije zatvoriš, prije će završiti rat u Ukrajini!  

Komentiraj...
Vidi sve komentare