To je to što me zanima!

Rusija: Ako SAD pošalje tenkove Ukrajini, to je očita provokacija

Ako Sjedinjene Države odluče isporučiti tenkove, onda opravdavanje takvog koraka argumentima o 'obrambenom oružju' definitivno neće uspjeti, istaknuo je Antonov
Vidi originalni članak

Njemački kancelar Olaf Scholz odlučio je poslati tenkove Leopard 2 u Ukrajinu i omogućiti drugim zemljama poput Poljske da to učine, dok bi SAD mogao isporučiti tenkove Abrams, objavio je časopis Spiegel.

Moguće isporuke borbenih tenkova od strane Washingtona Ukrajini bit će "još jedna očita provokacija" protiv Rusije, izjavio je u srijedu Anatolij Antonov, ruski veleposlanik u Sjedinjenim Državama.

UKRAJINA OČEKUJE 100 TENKOVA Njemačka odlučila: Poslat će tenkove Leopard 2 u Ukrajinu

- Očito je da nam Washington namjerno pokušava nanijeti strateški poraz - rekao je Antonov u primjedbama veleposlanstva objavljenima u aplikaciji za razmjenu poruka Telegram.

- Ako Sjedinjene Države odluče isporučiti tenkove, onda opravdavanje takvog koraka argumentima o 'obrambenom oružju' definitivno neće uspjeti. To bi bila još jedna očita provokacija protiv Ruske Federacije - istaknuo je.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • jozicalen9 25.01.2023.

    ovi tenkovi iz SAD-a nisu provokacija već je to lopovska amerika debelo naplatila ukrajincima, jer za njih je rat najveći biznis, i zbog toga su i gurnuli bedaste Ukrajince u rat.

  • 25.01.2023.

    Sto im na provokacije ne odgovorite kod Beringovog zaljeva, nego preko Europe ?

  • BROKRO 25.01.2023.

    Sad dolazi uskoro Dugmic nema druge to je neizbijezno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare