To je to što me zanima!

Rusija: Cilj operacije u Ukrajini je spriječiti širenje NATO saveza

Glasnogovornik Kremlja komentirao je i nedavne tvrdnje iz Kijeva da ruski predsjednik Vladimir Putin koristi dvojnika na putovanjima poput onih u okupirani Herson i Luhansk, kazavši da su to „pomalo čudne” tvrdnje
Vidi originalni članak

Kremlj je odbacio ukrajinske navode da ruski predsjednik Vladimir Putin ima dvojnika te je ponovio da je cilj ruske operacije u Ukrajini spriječiti susjednu zemlju da pristupi NATO-u.

Glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov u četvrtak je rekao da Rusija vidi prijetnju u potencijalnom članstvu Ukrajine u NATO- što bi bila „ozbiljna, velika opasnost za njihovu zemlju, za sigurnost”.  

'MJERA ZAŠTITE IMOVINE' Središnja banka u Rusiji razmatra isplaćivanje stranih tvrtki u posebnim obveznicama

Peskov je to rekao na dan kad je ukrajinsku prijestolnicu posjetio glavni tajnik NATO-a Jens Stoltenberg, prvi put od početka invazije. 

- Budućnost Ukrajine je u euroatlantskoj obitelji, budućnost Ukrajine je u NATO-u. Istodobno, glavni cilj Sjevernoatlantskog saveza, njegovih saveznica je osigurati da Ukrajina pobijedi- rekao je Norvežanin u Kijevu.

IZ MINUTE U MINUTU U ruskom napadu na Černihiv poginula žena, ranjeno još troje; Patrioti stigli u Ukrajinu

Glasnogovornik Kremlja komentirao je i nedavne tvrdnje iz Kijeva da ruski predsjednik Vladimir Putin koristi dvojnika na putovanjima poput onih u okupirani Herson i Luhansk, kazavši da su to „pomalo čudne” tvrdnje. 

I sam Putin je jednom rekao da su mu iz sigurnosnih razloga savjetovali da koristi dvojnika, no tada je dodao da se „suzdržao” od toga. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • BROKRO 21.04.2023.

    clanice Natoa sve vise izdvajaju iz Drzavnog budeta i ekonomija trpi do maximuma , dok se glavni proizvodac i izvozac Oruzija bogati na svemu tome , znaci u prevodu zavadi pa vladaj!!

  • NAFO 21.04.2023.

    a NATO sve veći i veći

  • Žnaro 21.04.2023.

    Baš im dobro ide. Finska u NATO, Švedska u NATO, Ukrajina u NATO kad vas istjera iz zemlje

Komentiraj...
Vidi sve komentare