To je to što me zanima!

Rusija: Dok su učitelji pili, djeca su se utopila u moru

Grupa djece i odgajatelj čamcem su se uputili prema otočiću. Djeci su dozvolili da se okupaju kod čamca. Ubrzo ih je počela nositi jaka struja
Vidi originalni članak

U ljetnom kampu u ruskom Azovu u srijedu se utopilo petero djece i njihov odgajatelj. Grupa djece tog se kobnog dana čamcem zaputila do otočića u Azovskom moru. Dopustili su im da se kupaju u vodi, ali su im napomenuli da se ne udaljavaju od čamca. Na vrlo brzo jake struje udaljile su djecu od čamca. Veliki valovi sve više su ih poklapali. Za djecom je u more skočio odgajatelj, koji se naposlijetku utopio. Da se nešto čudno zbiva na čamcu nisu primjetili drugi odgajatelji koji su sa spasiocem u kampu na plaži pili, piše ruski Life. Javnost je ogorčena zbog neodgovornosti odgajatelja, a naročito spasioca Mihaela Kopytenka (18) koji je višestruki prvak u plivanju, a ove godine je dobio i posao kao učitelj plivanja. U spašavanju nemoćne djece sudjelovalo je oko 50 ljudi. Ruski mediji prenose kako je učiteljica uspjela spasiti jednog dječaka. Stradala djeca imala su između 6 i 16 godina, a s 63 druge djece trebali su se odmarati i zabavljati u kampu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Aganipidama 08.07.2010.

    Slažem se, tako i na mojem maturalcu profa je pila, lokala i to zajedno s nama, to je užasno neodgovorno i neprofesionalno!

  • Determinator 08.07.2010.

    Tko ih jebe. Šta nisu pazili gdje se kupaju. Ne bi ih ni ja čuvao. To što su divlji je stvar kućnog odgoja. Profesori fešta!!!!!!!!!!

  • user_47832 08.07.2010.

    Ahahahahah, kod nas se na maturalncu pedagogica ubila od alkohola! U kazetofonu smo joj pustili kazetu, al je jadnica brijala da je to radio, pa ga je htjela slupati jer je cijelo vrijeme pjevala ista grupa!! Dizala nas je sve iz kreveta, prozivala nas, ako slucajno nekog nije bilo, onda je malo plakala... I onda kad nas je konacno sve skupila, tjerala nas je da plesemo! Ahahaha, kad se samo sjetim!

Komentiraj...
Vidi sve komentare