To je to što me zanima!

'Rusija izolirana? Pa kako kad su uz nas naši prijatelji iz Čada, Burundija, Sudana, Ugande...'

Stalno čujemo kako je Rusija izolirana. To je zapravo nemoguće postići. Pogotovo s Rusijom koja je najveća nuklearna sila na svijetu, tvrdi ruski ministar obrane Šojgu...
Vidi originalni članak

Ruski ministar obrane Sergej Šojgu u novom je intervjuu demantirao tvrdnje kako je Rusija, zbog agresije na Ukrajinu, izolirana od ostatka svijeta, javlja Newsweek.

- Stalno čujemo kako je Rusija izolirana. To je zapravo nemoguće postići. Pogotovo s Rusijom koja je najveća nuklearna sila na svijetu, ali i najveća država svijeta po veličini teritorija - rekao je Šojgu, koji je prošlog tjedna i naveo popis 'prijateljskih država'...

DIPLOMAT I KOŠARKAŠ Rodman ide na pregovore kod Putina u Rusiju: Cilj mi je izvući našu košarkašicu iz zatvora...

- Prijatelji su ostali prijatelji. Strani pritisci nisu upalili. Lijepo je vidjeti istaknute vojne dužnosnike iz naših prijateljskih država: Burundija, Čada, Kameruna, Malija, Sudana, Ugande, Etiopije, Južnoafričke Republike... kako su došli na naš samit - rekao je prošlog tjedna Šojgu i najavio nove zajedničke projekte s navedenim državama.

PANIKA NA PLAŽI VIDEO Ruskinja snimila kako joj projektil preletio iznad glave: Vrijeme je da napustimo Krim!

Izjavio je i kako Rusija nema potrebu koristiti nuklearno ili kemijsko oružje u Ukrajini kako bi ostvarila svoje ciljeve. 

- Jedini cilj naših nuklearnih snaga je osigurati obranu od nuklearnog napada - rekao je Šojgu prije nekoliko dana.

Na istom je događaju prošlog tjedna govorio i Vladimir Putin. On je optužio Ameriku da potiče sukob u Ukrajini, kao što je to radila i na drugim mjestima, te da stanovništvo koriste kao 'topovsko meso' za ostvarivanje svojih ciljeva.

OVDJE PRATITE SITUACIJU U UKRAJINI IZ MINUTE U MINUTU

Idi na 24sata

Komentari 13

  • avatar2 24.08.2022.

    Ma bitno je da su Brat Lukasenko i brat Vucko na njihovoj strani.Dok je tako ne može da propadnu

  • čimbenik 23.08.2022.

    Što je tu čudno? Pa i naš vrli bivši predsjednik Stipe Mesić je "prijatelje Hrvatske i bilateralne odnose" tražio u takvim državama??!!

  • 23.08.2022.

    Članak je tendeciozan, a 24h dio propagande. Kraće je napisat da su protiv Rusije SAD i puzavci SAD, državice koje nemaju svoju politiku. Svi ostali nisu, cijeli BRICS pa dalje..

Komentiraj...
Vidi sve komentare