To je to što me zanima!

'Rusija nije optužila SAD da prodaju oružje pobunjenicima'

Lavrov je rekao kako SAD redovito isporučuje oružje zemljama u regiji, a ne da naoružava pobunjenike u Siriji, izvijestili su iz ruskog ministrstva vanjskih poslova
Vidi originalni članak

Rusko ministarstvo vanjskih poslova opovrgnulo je u srijedu navode da je šef ruske diplomacije Sergej Lavrov optužio SAD kako isporučuje oružje pobunjenicima u Siriji. Bloomberg javlja kako su iz ruskog ministarstva vanjskih poslova izvijestili da se radi o pogrešci u prijevodu. Ističu kako je Lavrov rekao da "SAD isporučuje oružje zemljama u regiji". 

- Lavrov je rekao kako SAD redovito isporučuje oružje zemljama u regiji, dok Rusija ni Siriji ni drugima ne isporučuje opremu koja se može koristiti u borbi protiv mirnih prosvjeda - javlja rusko ministarstvo. 

Američka državna tajnica Hillary Clinton rekla je u utorak kako je zabrinuta zbog informacija da Rusija prodaje borbene helikoptere Siriji. Ruske vlasti su te navode opovrgnule u srijedu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 14.06.2012.

    nasi mediji neprenose gotovo nista sta se događa tamo ali advance hr prenosi mi u stvari zivimo u mediskoj blokadi od strane nato saveza http://www.advance.hr/vijesti/ugledni-njemacki-list-frankfurter-allgemeine-zeitung-masakr-u-houli-su-pocinili-pobunjenici/

  • budlie 14.06.2012.

    ako zelite da saznate kako se to sve radi, pogledajte film Lord of War... istinita prica...

  • Čiko Spase 14.06.2012.

    jel ima neko da još to ne zna...

Komentiraj...
Vidi sve komentare