To je to što me zanima!

Rusija zabranila ulazak u zemlju za osam dužnosnika SAD-a

Među njima su direktor FBI-a Christopher Wray, ravnateljica Nacionalne obavještajne uprave (DNI) Avril Haines i Susan Rice, koja je na čelu Vijeća za unutarnju politiku
Vidi originalni članak

Rusija je nametnula zabranu ulaska visokim američkim dužnosnicima, među kojima državnom odvjetniku Merricku Garlandu i ministru domovinske sigurnosti Alejandru Mayorkasu, priopćilo je u petak ministarstvo vanjskih poslova.

Osim te dvojice članova administracije predsjednika Joea Bidena, na popisu onih kojima je zabranjen ulazak u Rusiju još je šest osoba.

ODGOVOR NA AMERIČKE SANKCIJE Moskva obećava vlastite sankcije, pozvali američkog veleposlanika na razgovore

Među njima su direktor FBI-a Christopher Wray, ravnateljica Nacionalne obavještajne uprave (DNI) Avril Haines i Susan Rice, koja je na čelu Vijeća za unutarnju politiku.

Rusko ministarstvo na popis je stavilo i čelnika Saveznog zavoda za zatvorske kazne Michaela Carvajala.

U ZNAK ODMAZDE Washington uveo sankcije Rusiji i protjerao deset diplomata

Na njemu su također bivši šef CIA-e R James Woolsey Jr i John Bolton, koji je bio savjetnik za nacionalnu sigurnost bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa.

U priopćenju ruskog ministarstva vanjskih poslova navodi se da su sve te osobe bile "uključene u razvijanje i provođenje proturuskog političkog smjera" Sjedinjenih Država, izvijestila je novinska agencija TASS.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Squadron de la Muerte 17.04.2021.

    Jedino što je u ovome nejasno jest politika Amera koji jednostavno žele ulaziti u unaprijed izgubljene bitke pokušavajući pokazivati nadmoć koja u ovom obliku politikanstva više ne postoji ! Dakle nemožeš biti je....n i nevin kao što nemože USA iz sada šnje pozicije više postavljati ultimatume Rusiji i KIni koje su ekonomski toliko ojačaje da USA tu više nemože igrati svoje igre ! Jedino što više može to bi bile nekakve vojne opcije no to znamo gde bi i kako završilo ! Ostati će na ovim prepucavanjima gdje će se takva vrsta politike ponovno u povijesti lomiti preko malih gdje smo uostalom i mi uključeni

  • Prva proleterska_1_1 17.04.2021.

    hahaha ! Koja zemlja uopće pušta takve ljude , da idu iz zemlje !!! Ne mogu nenajavljeno ni iz Washingtona D.C a kamoli u inostranstvo sami !

  • ..lola. 17.04.2021.

    Bravo Putine!

Komentiraj...
Vidi sve komentare