To je to što me zanima!

Ruska agencija je otkazala sva putovanja u Hrvatsku ovo ljeto

Agencija je već vratila oko 800.000 kuna putnicima koji su trebali doći u Hrvatsku prošlog vikenda. Vjerojatno će putnicima trebati vratiti još četiri puta toliko novaca
Vidi originalni članak

Jedna od najstarijih putničkih agencija u Rusiji, Ascent Travel, otkazala je putovanja zbog slabog zanimanja za ljetne programe u Hrvatskoj i Crnoj Gori. Moscow Times javlja kako će zbog odluke agencije oko 16.000 Rusa morati promijeniti agenciju ukoliko žele ovog ljeta otputovati na Jadran.

Agencija je inače već vratila oko 800.000 kuna putnicima koji su trebali doći u Hrvatsku prošlog vikenda. Kako su istaknuli, agencija će vjerojatno trebati vratiti još četiri puta toliko novaca. Procijenili su kako je loše zanimanje za ljetovanje na Jadranu posljedica ukupnog pada potrošnje u Rusiji. Osim toga, spominju i vize koje su Rusima potrebne za ulaz u Hrvatsku nakon prijema u EU 1. srpnja.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • Drazen Sulimanec 20.03.2014.

    Ova je firma u bankrotu, stečaju

  • Palamudan 23.07.2013.

    zima stigla ,a ja rusa nisan ni jednoga vidia.dođite nam rusi ,na jadranu se pivo trusi.ruskinje su prave ,zanat svoj dobro znale.al nisu dale ,jer u rusiju se mužu vratit morale.

  • blanca 22.07.2013.

    Sami smo si krivi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare