To je to što me zanima!

Ruski mediji: U ukrajinskom napadu na Donjeck ozlijeđen je šef Roscosmosa Dmitrij Rogozin

Uz Rogozina, bivšeg zamjenika ruskog premijera, ozlijeđen je i Vitalij Hotsenko, premijer samoproglašene Donjecke Narodne Republike, prenosi Reuters
Vidi originalni članak

Dmitrij Rogozin, bivši šef ruske svemirske agencije Roscosmos, u srijedu je ozlijeđen u ukrajinskom granatiranju Donjecka, prenose ruske novinske agencije.

- Granatiran je hotel u predgrađu Donjecka u kojem je bila skupina vojnih savjetnika predvođena Dmitrijem Rogozinom. Dmitrij je zadobio ranu na leđima i odveden je u bolnicu. Život mu nije ugrožen- objavio je njegov pomoćnik, a prenosi TASS.

PRESRELI TISUĆE POZIVA Pozivi ruskih vojnika s prve crte: 'Bježali smo. S*eban sam. Dopustili su da nas sve pokolju'

Ta ruska novinska agencija piše kako je u napadu poginulo dvoje ljudi, a nekoliko ih je ozlijeđeno.

- Očito je da je to bio ciljani napad. Stručnjaci smatraju da je izveden samohodnom haubicom Caesar kalibra 155 milimetara koju proizvodi francuski Nexter- dodao je Rogozinov pomoćnik.

OBRATIT ĆE SE I KONGRESU Zelenski otišao iz Ukrajine. Ide u Washington, čeka ga Biden

Uz Rogozina, bivšeg zamjenika ruskog premijera, ozlijeđen je i Vitalij Hotsenko, premijer samoproglašene Donjecke Narodne Republike, prenosi Reuters.

Rogozin je vodio rusku svemirsku agenciju do srpnja ove godine.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • europsko_proljeće 23.12.2022.

    To je još jedan iz Putlerovog svijeta koji voli Karadžića i Mladića: "Putinov Šešelj redovito je objavljivao na društvenim mrežama panegirike Putinu i vrijeđao ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog kojeg je nazivao klaunom. U lipnju ove godine govorio je kako se nada da će osuđeni ratni zločinci Radovan Karadžić i Ratko Mladić biti oslobođeni. "Dva heroja bratskog srpskog naroda i dva moja prijatelja. Od 1994. do 1996. godine često smo se sastajali. Jednom ću vam ispričati o tome detaljno", napisao je Rogozin na Twitteru."

  • Mauzer1943 22.12.2022.

    Ajde i neka dobra vijest

  • Vlad 22.12.2022.

    Sad kad dođu patriot ne budu se usudili pustiti ni goluba pismonošu da leti nad Ukrajinom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare