To je to što me zanima!

Ruski svećenici blagoslovili su rakete: 'Oni nas žele osvojiti'

Ukrajinski predsjednik Petro Poroshenko tvrdi da Rusija gomila tenkove na granici s Ukrajinom te da je krajnji Putinov cilj, nakon osvajanja Krima - osvajanje cijele Ukrajine.
Vidi originalni članak

Između Rusije i Ukrajine već danima ne jenjavaju tenzije. Dapače, one rastu i dalje, a mnogi se bore najgoreg dok političari izjavljuju floskule, a pravoslavni svećenici posvećuju oružje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Početkom vikenda na Krimu održana ceremonija povodom raspoređivanja sustava zračne obrane S-400 Triumph. Radi se o sustavu protuzračne obrane zemlja - zrak koji je postavljen kod grada Dzhankoya, samo 19 kilometara od ukrajinske granice. 

U isto vrijeme, ukrajinski predsjednik Petro Poroshenko tvrdi da Rusija gomila tenkove na granici s Ukrajinom te da je krajnji Putinov cilj, nakon osvajanja Krima - osvajanje cijele Ukrajine. 

I dok Zapad verbalno negoduje, čini se da Putina to ne ometa previše. Dapače, u svemu tome ima i čvrstu potporu ruske pravoslavne Crkve čiji su svećenici u četvrtak blagoslovili S-400, a snimka tog neobičnog i pomalo bizarnog prizora obišla je svijet. 

Idi na 24sata

Komentari 113

  • KikoKiko 03.12.2018.

    Blagoslov oruzja je najlicemjerniji cin krscanske religije. Judeo religija u koju spada naravno i krscanstvo koje je osnovano na licemjernom podilazenju razularenim masama nije daleko odmaklo od svojih primitivnih korjena. Blagoslov oruzja govori koliko je vijernik priglup u svojoj vjerskoj naivnosti i kako svijet, nebo i svoga boga vide malenim nacionalnim bicem koje vodi racuna od onome koji vise moli i skropi.

  • max2017 02.12.2018.

    Srbi su blagoslivljali tenkove u Beogradu masovno ...na putu u HR i bombardiranje.........Rusi blagoslovom ispraćaju rakete.........a ISIL masovno zaziva Muhameda kod rezanja vratova-javno ! Koja je razlika ? Civilizacijski ponor........pod vjerskim patronatom....

  • intellectus 02.12.2018.

    Apsolutno nastrano/ suludo, kada jos pomislis na koga ce se pucati, je li cudo da se i u vjeri udaljuju od rusa? Ovo je za najoštrije osuditi, ne cudi da onj jerinej ili kako se zove, otvoreno propagira zlocine. Skoro da se moze ustvrditi da su SVI ISTI. Tamo zivi ZLO najgore vrste, odvratno, pfuj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare