To je to što me zanima!

Ruski veleposlanik Azimov: U Hrvatskoj se osjećam sigurno

Veleposlanik Ruske Federacije pohvalio je stanje sigurnosti u Republici Hrvatskoj nakon fatalnog atentata na njegovog kolegu ambasadora Andreja Kolarova kasno sinoć u Ankari
Vidi originalni članak

Veleposlanik Ruske Federacije dr. Anvar Azimov pohvalio je stanje sigurnosti u Republici Hrvatskoj nakon fatalnog atentata na njegovog kolegu ambasadora Andreja Kolarova kasno sinoć u Ankari.

"Veleposlanik Azimov osjeća se potpuno sigurno u Hrvatskoj", prenijeli su za 24sata nadležni u ruskoj ambasadi. "Uvjeren je da tijela pravnog poretka RH poduzimaju sve neophodne mjere kako bi spriječili infiltraciju terorističkih elemenata u državu", stoji u komunikeu upućenom redakciji 24sata.

"Također veleposlanik dr. Azimov naglašava kako visoki nivo sigurnosti u Republici Hrvatskoj potvrđuje i redovni dolazak ruskih turista u Hrvatsku". 

Sve važnije države još sinoć su osudile hladnokrvno ubojstvo ambasadora Ruske Federacije u Turskoj koje je počinio odmetnuti pripadnik turske specijalne policije na javnom događaju.

"Nažalost, šef ruske diplomacije Sergej Lavrov nije mogao odgovoriti na sve telefonske pozive svojih kolega jer je trenutačno jako zauzet obvezama oko trilateralnih pregovora u Moskvi. Mi smo zahvalni za podršku svim našim kolegama i partnerima te jako cijenimo pokazanu solidarnost", objavilo je rusko Ministarstvo vanjskih poslova.  

Idi na 24sata

Komentari 71

  • marinero h 20.12.2016.

    Na onakav nacin ubit covjeka sa ledja mogu samo teroristi ... Putine goni bandu do pakla

  • nokia010 20.12.2016.

    Posle ubistava ambasadora Kolarova, pojacana su obezbedjenja i niko vise nmz tako lako, da pridje ambasadoru.

  • zemuncevic 20.12.2016.

    Rusi kao i mi Hrvati ne vole Kurde i ganci!!!! Vuline gotov si !!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare