To je to što me zanima!

Ruski voditelj objavio simulaciju uništenja Velike Britanije: 'Jedno lansiranje i više ih nema'

Zašto prijete ogromnoj Rusiji nuklearnim oružjem kad su oni samo mali otok? Jedno lansiranje, Borise, i više nema Engleske, rekao je voditelj
Vidi originalni članak

Ruski voditelj upozorio je Veliku Britaniju da ih Kremlj može pogoditi nuklearnim projektilom koji bi ih "potopio jednom zauvijek".

Voditelj Dmitri Kiseliov, ustvrdio je kako je ruski predsjednik Putin stavio ruske nuklearne snage u stanje pripravnosti nakon "riječi premijera Borisa Johnsona o uzvratnom udaru na Rusiju", navodi Sky News. 

DEMANTIRALI BLOOMBERG Europska komisija: 'Niti jedna članica ne plaća ruski plin u rubljima, niti to namjerava'

Također, istaknuo je da je Velika Britanija "tako mala" da je samo jedan projektil Sarmat može "potopiti jednom zauvijek".  

- Zašto prijete ogromnoj Rusiji nuklearnim oružjem kad su oni samo mali otok? Jedno lansiranje, Borise, i više nema Engleske - rekao je voditelj.

ALARMANTNI PODATCI UN: 'Dosad u Ukrajini ubijeno je više od tri tisuće civila'

>>>Stanje u Ukrajini iz minute u minutu možete pratiti OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 74

  • AnteSt 03.05.2022.

    Ruski novinar, koji na TV prijeti 'potapanjem' Velike Britanije zaboravlja drugi svjetski rat. Nakon što je Hitler osvojio veći dio Europe i došao do predgrađa Moskve, morao je odustati od invazije na GB, jer su Britanci pružili jak otpor 'na kopnu, na moru i u zraku i nisu se predali'. To su riječi Winstona Churchilla. Istovremeno Nijemci su zarobili stotine tisuća vojnika ruske crvene armije.Bila je to velika sramota za Staljina i SSSR i samo ih je savezništvo sa 'zapadom' , veliki prostor i broj ljudi spasilo od poraza.

  • Viktorija0107 03.05.2022.

    Vjerojatno će doći do najgoreg ....jedino ako se sam Bog ne smiluje nedužnima...

  • G.Dr.Upravitelj poduzeća...na malo 03.05.2022.

    da,da samo rusi imaju nuklearno oružje ...lol...hahahahahahahahahahahahahahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare