Obavijesti

News

Komentari 273

Raketama opet napali Odesu. Guverner: Poginulo je dijete

Raketama opet napali Odesu. Guverner: Poginulo je dijete
8

Ruska invazija ušla je u 68. dan agresije na Ukrajinu. Zelenski tvrdi kako je čeličanu Azovstal napustilo više stotinjak civila. Rusi ne planiraju završiti agresiju do 9. svibnja kako su najavili...

POGLEDAJTE EMISIJU: 

Najvažniji događaji:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
22.58

SAD: Putin ima novi plan i izvest će ga uskoro. Imamo pouzdane informacije o tome

Rusija uskoro planira anektirati dvije istočne regije Ukrajine Donjeck i Luhansk, izjavio je američki veleposlanik pri Organizaciji za europsku sigurnost i suradnju.

"Izvješća navode da Rusija planira organizirati referendume nakon što izvede aneksiju sredinom svibnja", dodao je. "Rusija bi također mogla učiniti isto u Hersonu, gdje već nameće rublje kao službenu valutu", kazao je.

22.41

Šef Azovstala: Nismo očekivali ovakav genocid 

Šef opkoljene čeličane Azovstal u Mariupolju dao je intervju za BBC. Enver Tskitishvili objasnio je zašto je upravo čeličana postala svojevrsna tvrđava za ukrajinske borce u Mariupolju.

24sata

“Kada je počeo rat, objavili smo u gradu da svi ljudi, ako budu ozlijeđeni tijekom bombardiranja i granatiranja, mogu doći k nama”, rekao je Tskitishvili. “Mislili smo da je moguće da ćemo biti granatirani, ali nismo očekivali takav genocid i tako nehumani rat”, dodao je.

22.28

Ukrajina tvrdi: Ubijeno dijete u raketnom napadu na Odesu

Stambena zgrada i crkva u crnomorskoj luci Odesi na jugozapadu Ukrajine pogođene su u raketnom napadu u ponedjeljak navečer, pri čemu je ubijeno dijete, rekli su dužnosnici, javljaju ukrajinski mediji.

Pet osoba bilo je u stambenoj zgradi kad je raketa pala, rekao je dužnosnik u tom lučkom gradu, prenijela je ukrajinska novinska agencija Interfax. Jedno dijete je prevezeno u bolnicu.

Dužnosnik je rekao da su u eksploziji uništeni prozori, zidovi i krov susjedne pravoslavne crkve. 

Tajnik ukrajinskog Vijeća sigurnosti Oleksij Danilov, kojega su citirali mediji, potvrdio je da je u napadu bilo mrtvih i ozlijeđenih. U napadu je raznesen krov crkve.

22.10

Nadia kao 112 za sve Ukrajince, zovu je dan i noć za pomoć i ona se uvijek javi i rješava sve...

>>> Više pročitajte OVDJE...

22.04

Biden još neće posjetiti Ukrajinu

Čini se da još nema konkretnih planova da američki predsjednik Joe Biden posjeti Ukrajinu. Na pitanje bi li predsjednik mogao biti sljedeći, glasnogovornica Bijele kuće Jen Psaki rekla je da bi Biden "rado posjetio Ukrajinu", ali za to još nisu izrađeni planovi.

24sata
Komentari 273