To je to što me zanima!

Ruskinja je pokušala zamijeniti dvije krivotvorene novčanice

Ženu se sumnjiči da je jučer oko 9 sati u banci u Ulici Stjepana Radića u Rovinju pokušala staviti u optjecaj, odnosno zamijeniti dvije krivotvorene novčanice od 100 eura, bez serijskog broja za domaću valutu
Vidi originalni članak

Rovinjska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 66-godišnjom ruskom državljankom te je utvrdila sumnju da je počinila kazneno djelo krivotvorenje novca.

Ženu se sumnjiči da je jučer oko 9 sati u banci u Ulici Stjepana Radića u Rovinju pokušala staviti u optjecaj, odnosno zamijeniti dvije krivotvorene novčanice od 100 eura, bez serijskog broja za domaću valutu.

Novčanice su oduzete dok se protiv osumnjičene podnosi kaznena prijava u redovnom postupku.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • najiram 10 31.07.2018.

    netko joj od poštenih evropljana uvalio krivotvorine....sigurno nebi išla mijenjeti u banku da je znala da je krivotvoren novac...moraš biti blesav krivotvoritel da ideš falsificirani novac mjenjati u banku...svima jasno samo ne našim dičnim umovima policijskim...

  • kontramrakukontrasili 31.07.2018.

    Ispada da je volontirala za njih

  • nepoželjan 31.07.2018.

    došla plavojka u mjenjačnicu i stavi 100€ na pult...dobaaar daaan ,možete mi ovo promjeniti???...zaposlenik pogleda novčanicu i kaže: gospodična, pa to vam je krivotvoreni novac!!...Isuseee..onda sam silovanaa!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare