To je to što me zanima!

Rusu koji je prebio kćer u Puli jamčevina od 210.000 kuna

Dok ne prođu žalbeni rokovi, Rus Sergej Manakhov (37) neće moći uplatiti novac. Morat će i obećati da neće napustiti zemlju bez odobrenja. Djeca su na sigurnom
Vidi originalni članak

Sergeju Manakhovu (37), koji je osumnjičen da je prošli utorak pretukao svoju kćer (3) u pulskom Mercatoru, istražni sudac dozvolio je jamčevinu od 210.000 kuna. Ruski državljanin još nema mogućnost uplatiti novac jer su u tijeku žalbeni rokovi, piše Glas Istre

U slučaju zamjene istražnog zatvora jamčevinom, okrivljenik mora obećati da se neće kriti i ne smije bez odobrenja napustiti boravište, ne smije ometati kazneni postupak i počiniti novo kazneno djelo. Postupak će se voditi u Hrvatskoj jer je kazneno djelo počinjeno na našem teritoriju. 

Podsjetimo, muškarac je brutalno pretukao kćer (3) u pulskom Mercatoru. Miho Stokić (32), zaposlenik Intersporta prvi je pomogao ozlijeđenoj djevojčici. Krvi je bilo posvuda. Roditelji, vidno pijani, kupovali su kao da se ništa nije dogodilo. S djevojčicom je ostao stariji brat. Policija ih je pronašla zahvaljujući snimkama s nadzorne kamere. 

Nakon ispitivanja, majka, koja ništa nije učinila da pomogne djetetu, puštena je na slobodu, a djeca su u Centru za socijalnu skrb. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • tejla 20.09.2013.

    pitam se sta takvi ljudi imaju u jbn glavi???

  • Putschi 20.09.2013.

    " Postupak ce se voditi u Hrvatskoj jer je kazneno djelo pocinjeno na nasem teritoritoriju" !!!!!!?????? Ali kad nasa udbaska gamad ucmrijeka nekog Hrvata u Njemackoj onda Njemci nemaju pravo " postupak voditi u Njemackoj ? Tko to ovdje od nasih seroliticara sam sebi kaka u usta ?

  • Babaluji x 20.09.2013.

    Neka se " hladi " u pritvoru i onda neka ga malo osude na zatvor da se još malo odmori .

Komentiraj...
Vidi sve komentare