To je to što me zanima!

Ruža: Suprug me nagovara na vinograd, ali ja volim masline

Poduprla obrtnike: HSP-ovka Ruža Tomašić posjetila sajam starih zanata i pohvalila se maslinikom. Kaže kako nije prihvatljivo da Hrvati ne mogu prodavati na eBayu
Vidi originalni članak

Dolaskom želim poručiti da Hrvatska počiva na malim obrtima, ali i izraziti negodovanje radom Hrvatske gospodarske komore te nadležnim ministarstvima, koji ne pomažu malim obrtima onoliko koliko bi trebali, rekla je Ruža Tomašić, predsjednica HSP-a dr. Ante Starčević, koja je u subotu navečer posjetila sajam malih obrtnika i starih zanata u Kaštel Starom. Dodala je kako nije prihvatljivo da Hrvati mogu kupovati na internetskoj stranici eBay, ali ne smiju prodavati svoje proizvode posredstvom nje.

- U budućnosti bismo se više trebali služiti fondovima Europske unije kako bismo zaštitili domaće proizvode - rekla je Tomašić. Nikad se nije okušala u stvaranju autohtonih predmeta.

- Moja ljubav su masline, imamo 60-ak stabala. Okopavam ih, režem, berem. Suprug me nagovara da posadimo vinograd, ali ne želim jer znam da ne bi radio on nego bih se o svemu morala brinuti ja - objasnila je.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • AntonelaŽanić 29.08.2011.

    Tko je ova?

  • DINAMO SVETINJA 29.08.2011.

    tko visoko leti nisko pada,,,sjećam se kad je u kanadi mislim ubijen onaj bojovnik iz šepurina što je bio na west pointu,,kažu jedan od boljih,,a ruža je tada bila na vrhuncu svoje moći u borbi protiv droge,,,ni jednom se riječju nije javila i nije se zauzela da se sve to ispita,,,a puna joj usta hvale ,,,ja policajka ,ja ovo ja ono,,,ja kanada,,ja droga,,,pravaška manipulatorica,,,

  • Velečasni 1 28.08.2011.

    Haha bili! jesam te1

Komentiraj...
Vidi sve komentare