Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
34 komentara

Ruža: Suprug me nagovara na vinograd, ali ja volim masline

Poduprla obrtnike: HSP-ovka Ruža Tomašić posjetila sajam starih zanata i pohvalila se maslinikom. Kaže kako nije prihvatljivo da Hrvati ne mogu prodavati na eBayu

Goran Farbežar/PIXSELL
Foto: Goran Farbežar/PIXSELL
34 komentara

Dolaskom želim poručiti da Hrvatska počiva na malim obrtima, ali i izraziti negodovanje radom Hrvatske gospodarske komore te nadležnim ministarstvima, koji ne pomažu malim obrtima onoliko koliko bi trebali, rekla je Ruža Tomašić, predsjednica HSP-a dr. Ante Starčević, koja je u subotu navečer posjetila sajam malih obrtnika i starih zanata u Kaštel Starom. Dodala je kako nije prihvatljivo da Hrvati mogu kupovati na internetskoj stranici eBay, ali ne smiju prodavati svoje proizvode posredstvom nje.

- U budućnosti bismo se više trebali služiti fondovima Europske unije kako bismo zaštitili domaće proizvode - rekla je Tomašić. Nikad se nije okušala u stvaranju autohtonih predmeta.

- Moja ljubav su masline, imamo 60-ak stabala. Okopavam ih, režem, berem. Suprug me nagovara da posadimo vinograd, ali ne želim jer znam da ne bi radio on nego bih se o svemu morala brinuti ja - objasnila je.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message