To je to što me zanima!

Ruža Tomašić: Dogodine svi u Vukovar trebaju u 'zengicama'!

Nakon što je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u Vukovar došla u čizmama kakve su hrvatski branitelji nosili za vrijeme opsade Vukovara, u Srbiji je nastao revolt. Ruža Tomašić im je uzvratila...
Vidi originalni članak

Srpske Večernje novosti su zbog tih čizama napale predsjednicu i optužili je da nosi 'ustaške čizme'. Riječ je o čizmama koje je tvornica obuće Borovo proizvela 1991. za američku tvrtku Royce, no zbog početka Domovinskog rata nisu mogle biti isporučene u Ameriku. Čizme su tad ostale u Borovu i podijeljene su hrvatskim braniteljima koji su u njima branili Vukovar. Nakon srpskih uvreda reagirala je europarlamentarka Ruža Tomašić na Twitteru:

'Srpska strana proziva predsjednicu zbog 'zengica' koje je nosila u Vukovaru. Dogodine svi u Vukovar u 'zengicama'! Tako pomažemo domaću industriju', napisala je Tomašić.

Na upit zašto je nosila te čizme, predsjednica je odgovorila kako time želi poručiti da su Vukovaru potrebna radna mjesta za bolju budućnost.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 166

  • Cipelcug 20.11.2017.

    Kupujmo cipele proizvedene u Borovu!!!!!!

  • andrija 2 20.11.2017.

    takvi kao što je Tomašićka ili psi rata i nisu za ništa drugo nego da zazivaju ekscese koji mogu eskalirati. Zanimljivo je da je ona kao protiv brisela ,ali tamo sjedi i bere basnoslovni novac. Tko tu koga....

  • dani79 20.11.2017.

    Svi koji planirate kupiti neku obuću iz borova . Ne daj te se obeshrabriti od ovih negativaca. Treba kupovati domaće proizvode općenito.

Komentiraj...
Vidi sve komentare