To je to što me zanima!

Ruža Tomašić: 'Neću u klub desničarke Marine Le Pen'

Neću se priključiti klubu koji je osnovala Marine Le Pen. Zadovoljna sam ECR grupom. Oni nisu skeptici nego eurorealisti. Dakle, EU da, ali kao zajednica suverenih država članica, kaže Tomašić...
Vidi originalni članak

Ostajem s Europskim konzervativcima i reformistima (ECR). Izjavila nam je to eurozastupnica Ruža Tomašić.

- Neću se priključiti klubu koji je osnovala Marine Le Pen. Zadovoljna sam ECR grupom. Oni nisu skeptici nego eurorealisti. Dakle, EU da, ali kao zajednica suverenih država članica - kaže.

Euroskeptici su se ujedinili i osnovali novi, krajnje desničarski klub. žele suzbiti migracije, spriječiti širenje islama i vratiti moć zemljama članicama. Savez Identitet i demokracija (ID) čine Nacionalno okupljanje francuske političarke Marine Le Pen, Liga zamjenika talijanskog premijera Mattea Salvinija, Alternativa za Njemačku (AfD) te nacionalisti iz Austrije, Finske i Danske. U klubu imaju 73 zastupnika. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Usora1 17.06.2019.

    mislim da je odluka ispravna no sto god odlucila bila bi na meti kriticara iz lijevog bloka kojima je problem r. tomasic a ne njene odluke ali i euroskeptika medju desnicarima kojima je le pen idol. bas me zanima u koji ce se tabor svrstati i.v. sincic.....

  • škver 16.06.2019.

    🌹 ili. 🌵. ?

  • 16.06.2019.

    Miske za sto si dobio 2 zuta I jedan crveni pa zar mi u RH nemamo pravo I slobodu govora.Ako netko od citatelja znade molim Vas odgovor ??????

Komentiraj...
Vidi sve komentare