To je to što me zanima!

S 80 km/h 'preskočila' most podignut 2,5 m i otišla na kavu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vozačica i suputnica nisu ozlijeđene nakon vratolomije u Tisnom. Zaustavile su se kod kafića i otišle na kavu, tvrde svjedoci koji su bili uvjereni da će se prevrnuti
Vidi originalni članak

Žena stara između 45 i 50 godina svojim je Peugeotom jutros oko devet sati preletjela tišnjanski most dok je bio podignut najmanje 2,5 metara, javlja Šibenik.in.

- Zaletjela se iako je bilo upaljeno crveno svjetlo, prošla između rampe i uzalud sam joj vikao i gestikulirao da se zaustavi jer nije me obadavala nego pun gas nastavila i preletjela most u trenutku dok je bio podignut već najmanje dva i pol metra. I zaustavila se tek tamo na kopnu i sad sjedi u kafiću. Ja sam bio uvjeren da će se prevrnuti - ispričao je za portal mostar Tome Mejić Sidić. Dodao je da je u autu bila još jedna žena. 

Drugi očevidac kazao je da je žena vozila najmanje 80 kilometara na sat prema kopnu sa murterske strane te se zaustavila kod kafića. 

Idi na 24sata

Komentari 272

  • SAM TE GLEDAM 30.09.2014.

    Gledala Žena Brze i žestoke ...............................

  • black_cat 30.09.2014.

    tko je vidio piti leden macchiato..žena je shvatila šta joj je prioritet tog dana;)

  • zakon dva 30.09.2014.

    Ma gospodo policajci 250 Kuna kazne???? A prolazak kroz crveno svjetlo? A udar vozilom? Da nije to prometna nesreća malo, ha?

Komentiraj...
Vidi sve komentare