To je to što me zanima!

S bebom skočila s kata, no dvoje djece umrlo u požaru

Velika Britanija: Policija sumnja da je mladić (17) podmetnuo požar. Majka je s bebom skočila na trampolin. Vratila po sina i kćer, no nije mogla ući
Vidi originalni članak

Fiona Adams (23) uspjela je u petak oko ponoći spasiti sebe i 8-mjesečnog sina iz požara skočivši kroz prozor, no drugo dvoje djece je poginulo zatočeno u spavaćoj sobi njihova doma u britanskom Derbyshireu. Fiona je, primijetivši požar, zgrabila bebu Kiernana i pobjegla u drugu sobu odakle je s prvog kata skočila na trampolin u dvorištu. Pokušala se vratiti u kuću po kćer Niamh (5) i sina Caydena (2), no zbog jake vatre nije uspjela ući. U pomoć joj je priskočio rođak, ali ni on nije uspio doći do djece. Policija je privela 17-godišnjaka zbog sumnje da je podmetnuo požar. Sat ranije Fiona je zvala policiju i prijavila da je netko u njenom dvorištu, no policija nije našla nikoga. Fiona i beba su završili u bolnici s teškim opeklinama, ona je u stabilno, a bebino zdravstveno stanje liječnici nisu željeli otkriti. U vrijeme požara otac djece James Maynard igrao je s kolegama biljar nakon posla. Prijatelji kažu da je u šoku te da krivi sebe što poslije smjene nije otišao kući. Susjedi i prijatelji ostavili su plišane igračke, cvijeće i svijeće za stradale mališane pred spaljenom kućom.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • kostorog 25.04.2010.

    Suze su mi došle na oči,koja tragedija!!!Jadna djeca i jadni roditelji!!! RIP

  • deba KING 25.04.2010.

    Bože blagoslovi!!

  • audrey 25.04.2010.

    Uzas! Ma ja bih tog mulca na lomacu stavila,katastrofa,jadna djecica.....ne zelim ni zamisliti kroz sta su ta djecica prolazila,a tek majka.........jako zalosno! I dajte vise,zar nas morate filovati sa ovakvim vijestima,dajte nam nesto vedro,veselo.....ako toga vise uopce ima????

Komentiraj...
Vidi sve komentare