To je to što me zanima!

S ceste ukrao torbicu žene kojoj je kamion odrubio glavu

Kradljivac Marc je policiji prilikom uhićenja kazao kako nije vidio tijelo poginule Sawari Ashraf i da nije znao za nesreću. Osim torbice ukrao je i žrtvine cipele
Vidi originalni članak

Marc Kirvin (46) iskoristio je tešku prometnu nesreću samo kako bi se domogao novca. On je ukrao torbicu nesretne Sawari Ashraf (62) kojoj je kamion u naletu odrubio glavu. Vođen pohlepom ukrao je torbu poginule, koja je bila samo nekoliko metara od tijela. U torbici je bilo oko 1600 funti. No, Marc se nije zadovoljio samo torbom već je uzeo i cipele poginule žene. 

Njegovu krađu i hladnokrvnost zabilježile su i nadzorne kamere u Manchesteru, ali i slučajni prolaznici koji su se zgražali nad njegovim postupkom. Prilikom uhićenja Marc je policiji kazao kako nije znao da stvari pripadaju žrtvi prometne nesreće, jer ju nije primijetio. Novac je namjeravao potrošiti na ljetovanje sa ženom i na kupnju božićnih poklona za djecu.

Pohlepnog lopova sud je proglasio krivim zbog krađe, a kaznu će mu odrediti sljedeći tjedan. Zbog drske krađe prijeti mu zatvor, piše Daily mail.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • Fjaka_1 22.05.2012.

    Treba vratit giljotinu u sustav!!!

  • sjenoviti 22.05.2012.

    Kakav si ti bolesnik....

  • Zlatko76 22.05.2012.

    Šta se toliko čudite ??? Ove zime između Korenice i Udbine je ispred mene sletio auto i okrenuo se. Stali ja sa kombijem i vozac kamiona koji je dolazio ususret. Bila je žena vozacica. Auto slo tablice. Stali još neki ljudi i dok smo ja i vozac kamiona pomagali vozacici, ovi odjednom nestali. Mi smo ostali sa njom dok nije došla hitna. Tek kad su ovi iz hitne pitali ženu za neke dokumente i mi ih potražili u i oko auta smo skužili zašto su ovi odjednom nestali. U svoj toj nesreci umjesto da pomognu ženi i nama dvojici šta smo joj pomagali, oni su joj maznuli torbu sa novcanikom, svim dokumentima i mobitelom. Tako da se nemate šta cuditi ovome u engleskoj, kad takvih stvari ima i kod nas. Ja sam to osobno doživio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare