To je to što me zanima!

S djetetom bi htjeli na terasu kafića na kavu?! E, pa ne može

Vlasnik kafića u Karlovcu kaže da je terasa premala i da dječja kolica stvaraju gužvu te da majke mogu uzeti djecu na ruke. Većina majki ipak se osjeća poniženo i uvrijeđeno
Vidi originalni članak

Karlovački ugostitelj zabranio je majkama da s dječjim kolicima dolaze na terasu njegova kafića Dem u četvrti Novi centar. Nekoliko majki koje su pokušale sjesti na terasu gurajući ispred sebe dijete u kolicima konobar je upozoravao da ne smiju.

Zgrožene žene okrenule su se i otišle ne želeći ostaviti kolica ispred kafića i držati bebu na rukama.

Vlasnik kafića Denis Muić kaže da je naljepnicu zabrane stavio prije dvije godine iz poštovanja prema ostalim gostima jer se terasom nije moglo prolaziti zbog dječjih kolica.

- Ja nemam ništa protiv majki i djece. Nitko im nije zabranio ulaz, zabranjeno je uvoziti kolica na terasu. Terasa je jako mala, a na njoj su znala biti po dvoja, troja kolica i nedostajalo je mjesta. Nije se moglo prolaziti i konobarima je bio onemogućen rad. Spoticali su se i padali. Bili su ugroženi radnici, a mogli su ozlijediti i djecu - govori vlasnik kafića Denis Muić.

Većina majki ipak se osjeća poniženo i uvrijeđeno.

- Djeca ne mogu hodati i ovo je strašno. S druge strane psi mogu biti na terasi - rekla je ogorčena majka.

Idi na 24sata

Komentari 544

  • flekill 06.10.2011.

    a tko bi uopće htio sjesti u ovu rupčagu!!!! tetanus

  • malacrna 06.10.2011.

    radije idem sa svojom djecom u park nego u kafić. Kog vraga će mi klinci u kafiću, njima je to ionako totalno nezanimljivo pa jako brzo postanu naporni i to ispadne samo mučenje i za mene i za njih. Radije "coffee to go" i klupica u parku :))

  • pumpi 06.10.2011.

    pa ušparajte si malo novaca, vi mlade mame, koji ćete klinac u kafani sa djetetom, neka ga tata voda.. jer kad se raskokodakate sa drugama, dijete zanemarite..

Komentiraj...
Vidi sve komentare