To je to što me zanima!

U noćnom klubu su pokušali snimati djevojke ispod haljina

Trojica muškaraca ušli su u noćni klub s GoPro kamerom. Snimali su djevojke. Gosti su otkrili što rade i prijavili ih. Izbačeni su iz kluba. Nisu uspjeli ništa snimiti
Vidi originalni članak

Tri muškarca su u subotu navečer ušla u jedan dubrovački noćni klub i s GoPro kamerom neprimjetno snimali djevojke dok plešu.

Gosti su otkrili da su muškarci s kamerom pokušali snimati međunožja djevojaka, okrećući kameru ispod njihovih haljina. Na intervenciju gostiju, izbacivač ih je udaljio iz kluba. Kako piše Dubrovački dnevnik, u pitanju su strani državljaniBudući da su ih gosti na vrijeme otkrili, na kameri nije bilo spornih snimaka.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • najiram 10 06.05.2014.

    treba zatvoriti nočni klub a sve djevojke koje ulaze bez gača poslati kuči po gače...jer namjere im nisu čiste moglo bi se reči da se bave zavođenjem i navlačenjem muškaraca na loša djela opijanje i trošenja van zdravog razuma..te djevojke u neku ruku su prostitutke...lake žene ...jer da nisu bile bi korektno obučene i onda može svako ih snimati gdje god želi...

  • japanokinez 06.05.2014.

    Oduzeti im GoPro i kvalitetno namlatiti, usput iskoristiti GoPro i snimiti njihovo kvalitetno premlačivanje, staviti na yubito i to je to.

  • Ahileja 05.05.2014.

    Snimali su TV kamerom iz vremena Antuna Martija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare