To je to što me zanima!

'S Kolindom želim surađivati, ali je moj prvi šef Milanović'

Ministar obrane kazao je da se nada da će dobro surađivati s predsjednicom, štoviše, da su osuđeni na dobru suradnju kako ne bi naštetili državi i OS RH
Vidi originalni članak

Ministar Obrane Ante Kotromanović kazao je kako očekuje dobru suradnju s budućom predsjednicom, no također je naglasio da je njegov prvi šef premijer Zoran Milanović.

- Nadam se da će gospođa predsjednica vidjeti rezultate koje smo postigli u proteklih nekoliko godina. Pokrenuli smo niz reformi, uštedjeli značajna sredstva, uveli transparentnu nabavu, novi sustav školovanja i učinjenim smo zadovoljni i ja, posebice vojska. Očekujem dobru suradnju, štoviše osuđeni smo na dobru suradnju, jer će svaka nesuradnja štetiti OS i Hrvatskoj - rekao je Kotromanović dodavši kako očekuje suradnju kakvu je imao sa predsjednikom Josipovićem. Na upit je li se čuo s Kolindom, Kotromanović je odgovorio:

- Nisam, treba joj vremena da se polako i snađe i počne razvijati program koji nam je obećala. Bit će vremena za kontakte, ali i vojne vježbe i ove godine planiramo najveći broj domaćih i međunarodnih vojnih vježbi - najavio je ministar. Ponosan je na činjenicu što su lani na terensku obuku potrošili 200 tona streljiva

- To je uspjeh, jer smo 2011., za vrijeme vladavine znate već koga, na obuku potrošili 50 tona streljiva - rekao je Kotromanović. Pritom je odbio na bilo koji način komentirati situaciju u SDP-u.

- To pitajte nekog drugog tko je upućen, ja sam samo ministar obrane, civil i član - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 82

  • rocky1cro 14.01.2015.

    Imam neki dojam da su se upravo "formirale" dvije vlade; jedna ova aktuelna Milanoviceva koji uporno guraju taj svoj plan koji nikako da profunkcionira, te ova usmena nova Kolindina.I sad idu jedni protiv drugih. Zna se koja je uloga predsjednice; laicki receno suti i budi lijepa. Ako je htjela nesto uraditi za drzavu mogla se kandidirati na nekim slijedecim izborima za nesto drugo. U svakom slucaju svi oni obecavaju, nikome ja ne vjerujem, al uvijek ima onaj tracak nade. Zenska mi se svidja bolje nego Josipovic, onako sto se tice simpatije. Hrvatskoj bi najbolje bilo da proglasi totalni bankrot i da nam se dovedu velike europske glavesine koje imaju malo vise pojma o tome nego ovi trenutni.

  • Krapinski neandertalac 14.01.2015.

    Kotromanoviću ti si u pravu. I bih surađivao sa Kolindom , a žena mi je prvi šef.

  • tiho600 13.01.2015.

    gđa. Grabar Kitarović je i Vama gospodine ministre nadrađena!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare