To je to što me zanima!

S lažnim tablicama bježali policiji pa sletjeli na oranicu

Istarski policajci pokušali su zaustaviti vozača Isuza njemačko-švicarskih registracija. U bijeg se uputio poljskim putem, naišao je na prepreku te pobjegao trčeći. Suputnike je privela policija, još tragaju za vozačem
Vidi originalni članak

Na cestama Žminjštine ovog se vikenda odvijala prava filmska potjera, a kako nam kažu iz istarske policije, za vozačem koji je trčeći pobjegao u šumu još uvijek se traga.

Naime, policijski službenici su u petak, 11. prosinca oko 23.30 sati, u mjestu Debeljuhi, nedaleko Žminja, pokušali zaustaviti automobil Isuzu koji je na prednjoj strani imao njemačku registarsku oznaku, a na stražnjoj švicarsku.

Vozač je čim je vidio policijsku kontrolu ubrzao vožnju, te bježeći kroz naselja Modrušani, Tomišići, Žminj, Krculi i Zeci, izletio sa zemljanog puta na oranicu i tamo se zaustavio.

MUP OBJAVIO PODATKE Poražavajuće brojke: Dvoje je ljudi poginulo za vikend na cesti

Vozač je, kako bi izbjegao uhićenje, pobjegao u šumu, a isto su pokušali i njegovi suputnici, 36-godišnjak i 28-godišnjakinja. Ipak, policijski službenici su bili brži te su ih sustigli i priveli u policijsku postaju.

Budući da 36-godišnjak i 28-godišnjakinja nisu bili vezani sigurnosnim pojasom za vrijeme vožnje niti su kod sebe imali osobnu iskaznicu, policija im je izdala prekršajne naloge i pustila, dok se za vozačem sada intenzivno traga. 

Obzirom da je kriminalističko istraživanje još uvijek u tijeku o samome slučaju policija nije željela davati više detalja. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare