News

Komentari 0

S lažnim tablicama bježali policiji pa sletjeli na oranicu

S lažnim tablicama bježali policiji pa sletjeli na oranicu

Istarski policajci pokušali su zaustaviti vozača Isuza njemačko-švicarskih registracija. U bijeg se uputio poljskim putem, naišao je na prepreku te pobjegao trčeći. Suputnike je privela policija, još tragaju za vozačem

Na cestama Žminjštine ovog se vikenda odvijala prava filmska potjera, a kako nam kažu iz istarske policije, za vozačem koji je trčeći pobjegao u šumu još uvijek se traga.

Naime, policijski službenici su u petak, 11. prosinca oko 23.30 sati, u mjestu Debeljuhi, nedaleko Žminja, pokušali zaustaviti automobil Isuzu koji je na prednjoj strani imao njemačku registarsku oznaku, a na stražnjoj švicarsku.

Vozač je čim je vidio policijsku kontrolu ubrzao vožnju, te bježeći kroz naselja Modrušani, Tomišići, Žminj, Krculi i Zeci, izletio sa zemljanog puta na oranicu i tamo se zaustavio.

Vozač je, kako bi izbjegao uhićenje, pobjegao u šumu, a isto su pokušali i njegovi suputnici, 36-godišnjak i 28-godišnjakinja. Ipak, policijski službenici su bili brži te su ih sustigli i priveli u policijsku postaju.

Budući da 36-godišnjak i 28-godišnjakinja nisu bili vezani sigurnosnim pojasom za vrijeme vožnje niti su kod sebe imali osobnu iskaznicu, policija im je izdala prekršajne naloge i pustila, dok se za vozačem sada intenzivno traga. 

Obzirom da je kriminalističko istraživanje još uvijek u tijeku o samome slučaju policija nije željela davati više detalja. 

Najčitaniji članci