To je to što me zanima!

S. Mesić prekinuo intervju: Dosta mi je više tih sranja!

Novinarka RTL-a Ivana Brkić predsjednika Mesića je razljutila pitanjem podržava li glavnog državnog odvjetnika Mladena Bajića jer ga ovaj drži u šaci
Vidi originalni članak

Još uvijek aktualnog predsjednika Stjepana Mesića isprovocirala je novinarka RTL-a Ivana Brkić. Novinarka Brkić, kako piše Večernji list, Mesića je razljutila pitanjem podržava li Mladena Bajića jer ga on zbog nečega drži u šaci. Pošto Mesić nije konkretno odgovorio Ivana Brkić inzistirala je i dalje na istom pitanju. Predsjednik joj je rekao da je to pitanje glupo i ustao se. Novinarka ga je pozvala da se vrati, no on joj je samo odbrusio "Dosta mi je tih sranja!", piše net.hr. Ni RTL televizija, a ni iz Ureda predsjednika nisu željeli komentirati situaciju. Intervju su snimali za emisiju "Intervju tjedna" koji bi trebali emitirati u nedjelju u 19.30 sati.

Idi na 24sata

Komentari 90

  • karlos65 17.02.2010.

    doveo si nas na prag europe ,izgledada cemo tu i ostati ,hvala bogo!!!!!!!!!!!!!!!

  • user_43440 13.02.2010.

    isti je kao kerum odmah uglavu udara kad novinar postavi pitanje!!!!!

  • wwww 12.02.2010.

    Odgovor za Mirotvorca:Evo upravo gledam emisiju prvi Hrvatski predsjednik Franjo Tuđman i tome čovjeku treba dignuti spomenik do neba jer na koji način je Hrvatska dobila državu to spada u svjetska čuda a zašto!?Zato što te nisu podržavali Englezi i Francuzi a Srbi su prijetili sa svim svojim nauružanjima onoga trenutka kad se Hrvatska odbranila,tad je trebalo krenuti u novi rat napraviti što jaču državu sa domovinom i diasporom,vidi Mirotvorac Mesića su doveli strani agenti i Soroševe medijske udruge na vlast,čovjek je za uzvrat njima dao sve tajne dokumente pa ti dokumenti se drže u tajnost 300god.Mesić je prodao Hrvatski ponos za mizeriju,taj čovjek je da bi se dočepao vlasti pjevao i Ustaške i Partizanske pjesme i što je najgore on je ovo sve uradio da bi se osvetio Franji Tuđmanu a što se tiče Sanader on je mene razočarao i kao čovjek i kao političar!

Komentiraj...
Vidi sve komentare