To je to što me zanima!

S nadvožnjaka pao betonski blok te ubio roditelje i bebu

SAD: Blok je pao na kamionet koji je prolazio ispod nadvožnjaka, a kada su radnici uspjeli doći do vozila, pronašli su tri žrtve - muškarca i ženu i njihovog sinčića
Vidi originalni članak

Tročlana obitelj poginula je nakon što je na njih u ponedjeljak pao betonski blok s nadvožnjaka u Bonney Lakeu, u američkoj saveznoj državi Washington.

Blok je pao na kamionet koji je prolazio ispod nadvožnjaka, a kada su radnici uspjeli doći do vozila, pronašli su tri žrtve - muškarca i ženu u dvadesetim godinama i njihovog sinčića starog od 6 do 8 mjeseci, izvijestila je policija.

Nesreća se dogodila za vrijeme građevinskih radova na nadvožnjaku. Gradski glasnogovornik Woody Edvalson rekao je da je blok koji je otpao originalni dio nadvožnjaka, koji je izgrađen 1992. godine i ima sigurnosnu ocjenu 95.3 od 100.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • ilmare 14.04.2015.

    Tko je dao tu sigurnosnu procjenu ? Ako je uoće napravljena... Jadna familija...

  • 14.04.2015.

    Nevjerovatno,pa da si htio da se dogodi nešto tako trebalo bi sto puta da da se sve poklopi kako teba:Eto taman kad je prošla ta obitelj i taman na kabinu ni metar ispred ni metar iza!

  • 779danai4ure 14.04.2015.

    ajme čoviće šta je ovo došlo,nema sriće i gotovo,ža mi mladih ljudi a posebno malog anđela jer još nije pošteno ni zinija na ovi svit.R.I.P.

Komentiraj...
Vidi sve komentare