To je to što me zanima!

S nebodera na Jelačićevom trgu pala dva velika stakla

Zbog jakog naleta vjetra popadala su stakla veličine 1,5x1,5 metara na neboderu na Trgu bana Jelačića. Nitko nije ozlijeđen, a stanari misle da nije kriv vjetar
Vidi originalni članak

Policija je u nedjelju dobila pozive nekoliko stanara ulica oko zagrebačkog Trga bana Jelačića. Preplašeni su im javljali da s nebodera na adresi Ilica 1 pada staklo. Policija je brzo došla i utvrdila da su dva stakla uistinu pukla. Jedno je između šestog i sedmog kata, a drugo između jedanaestog i dvanaestog. Staklo je puklo s unutrašnje, južne strane nebodera, pa nije padalo na izrazito prometnu Ilicu, nego u dvorište gdje nema ljudi. Policija je izvijestila kako je najvjerojatnije snažan vjetar ‘krivac’ za pucanje stakla. No neki stanari ne vjeruju u to.

- Ma kakav vjetar? Nije to mogao vjetar tako razbiti, to je netko tamo namjerno razbio. Ali ne znam zašto - rekla nam je stanarka susjedne zgrade, koja je htjela ostati anonimna. Policija je u nedjelju osiguravala mjesto i obavijestila vlasnika nebodera kako bi što prije popravio prozore.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • malena1 14.11.2010.

    žuži se potuži, ona tamo živi

  • ZLX 14.11.2010.

    i to je tako važna vijest zato jer....

Komentiraj...
Vidi sve komentare