To je to što me zanima!

S nožem u ruci opljačkala čak tri dućana u istoj ulici u Zadru

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, zadarska policija protiv 23-godišnjakinje državnom odvjetništvu podnosi kaznene prijave zbog sumnje da je počinila tri kaznena djela razbojništva
Vidi originalni članak

U roku od sedam dana 23-godišnjakinja je u Zadru izvela čak tri razbojništva nožem. Prijeteći hladnim oružjem opljačkala je tri trgovine u četvrti Bili Brig.

Policijski službenici Službe kriminalističke policije i Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad djevojkom koju sumnjiče za više razbojništava.

Prvo, sumnjiči je se da je 8. prosinca prošle godine oko 16 sati u Šibenskoj ulici u Zadru, ušla u trgovinu i uz prijetnju noža prema zaposlenici otuđila oko 1.000 kuna.

Osim toga, 23-godišnjakinju se sumnjiči da je u jednom danu, 16. prosinca prošle godine u istoj, Šibenskoj ulici počinila još dva razbojništva, i to oko 7 ujutro kad je ušla u trgovinu te uz prijetnju noža od trgovkinje otuđila nekoliko stotina kuna, nakon čega je oko 19.55 sati u ušla u drugu trgovinu te, također uz prijetnju, otuđila preko 1.000 kuna.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, zadarska policija protiv 23-godišnjakinje državnom odvjetništvu podnosi kaznene prijave zbog sumnje da je počinila tri kaznena djela razbojništva.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Boksi_1 10.01.2020.

    Eto pameti... Za manje od tri milje kuna će gulit najmanje 3g! Zatvori su nam puni takvih koji robijaju zbog kokošarenja, prave kriminalce nesmiju ni legitimirat na ulici! Zato jer je to naredba načelnika...

  • Maddog 08.01.2020.

    kokain čuda radi od ljudi

  • 08.01.2020.

    Ps žene su se izborile da budemo ravnopravni

Komentiraj...
Vidi sve komentare