News

Komentari 6

S nožem u ruci opljačkala čak tri dućana u istoj ulici u Zadru

S nožem u ruci opljačkala čak  tri dućana u istoj ulici u Zadru

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, zadarska policija protiv 23-godišnjakinje državnom odvjetništvu podnosi kaznene prijave zbog sumnje da je počinila tri kaznena djela razbojništva

U roku od sedam dana 23-godišnjakinja je u Zadru izvela čak tri razbojništva nožem. Prijeteći hladnim oružjem opljačkala je tri trgovine u četvrti Bili Brig.

Policijski službenici Službe kriminalističke policije i Druge policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad djevojkom koju sumnjiče za više razbojništava.

Prvo, sumnjiči je se da je 8. prosinca prošle godine oko 16 sati u Šibenskoj ulici u Zadru, ušla u trgovinu i uz prijetnju noža prema zaposlenici otuđila oko 1.000 kuna.

Osim toga, 23-godišnjakinju se sumnjiči da je u jednom danu, 16. prosinca prošle godine u istoj, Šibenskoj ulici počinila još dva razbojništva, i to oko 7 ujutro kad je ušla u trgovinu te uz prijetnju noža od trgovkinje otuđila nekoliko stotina kuna, nakon čega je oko 19.55 sati u ušla u drugu trgovinu te, također uz prijetnju, otuđila preko 1.000 kuna.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, zadarska policija protiv 23-godišnjakinje državnom odvjetništvu podnosi kaznene prijave zbog sumnje da je počinila tri kaznena djela razbojništva.

Najčitaniji članci