To je to što me zanima!

S prirodoslovne olimpijade su se vratili s pregrštom medalja

Prirodoslovna olimpijada EU međunarodno je natjecanje učenika od 16 godina u znanju iz prirodoslovnih predmeta, fizike, kemije i biologije. Sudjelovalo je 300 učenika
Vidi originalni članak

U nedjelju je završila 15. prirodoslovna olimpijada EU u danskom Kopenhagenu. Luka Bulić Bračulj (III. Gimnazija, Split), Petar Škrobo (Gimnazija Matije Antuna Reljkovića, Vinkovci) i Paula Vidas (XV. Gimnazija, Zagreb) osvojili su zlatne medalje, a Domagoj Perković (III. Gimnazija, Split), Mislav Barić (III. Gimnazija, Split) i Klara Tomašković (XV. Gimnazija, Zagreb) osvojili su srebrne medalje. Objavio je to zagrebački PMF čiji su profesori mentori bili u pratnji učenika. Prirodoslovna olimpijada EU međunarodno je natjecanje učenika od 16 godina u znanju iz prirodoslovnih predmeta, fizike, kemije i biologije. Sudjelovalo je 300 učenika raspoređenih u 50 timova iz 24 zemlje članice EU.      

Idi na 24sata

Komentari 9

  • naomi-1 15.05.2017.

    Neki je dan bilo natjecanje u kreativku,svi sudobili zlatne medalje

  • Neutralni 15.05.2017.

    Bit će im to dobra preporuka kad stignu u Irsku, Njeačku, Dansku i drugdje da traže posao... Nažalost, kod nas prednost imaju kupljene diplome i plagijati.

  • tuzibaba_1 15.05.2017.

    da li su rezervirali kartu za irsku? ako nisu podobni uzalud im znanje a medalje mogu objesiti u zahod

Komentiraj...
Vidi sve komentare