To je to što me zanima!

S tržišta se povlače dagnje zbog bakterije Escherichia coli

Proizvod je podrijetlom iz otpremnog centra za žive školjkaše "Katić", dagnje proizvodi i pakira Obrt za ribarstvo, trgovinu i usluge "Katić" iz Šibenika
Vidi originalni članak

Ministarstvo poljoprivrede izvijestilo je u srijedu potrošače da s tržišta povlači dagnje pakirane u mrežici od jednog kilograma, koje proizvodi i pakira Obrt za ribarstvo, trgovinu i usluge "Katić" iz Šibenika, zbog utvrđene bakterije Escherichia coli.

Proizvod nije u skladu s europskom uredbom br. 2073/2005 o mikrobiološkim kriterijima za hranu.

Riječ je o dagnjama pakiranima u mrežici od jednog kilograma pod LOT brojem 132872, s datumom proizvodnje 12. travnja 2019., u kojima je utvrđena bakterija Escherichia coli.

Proizvod je podrijetlom iz otpremnog centra za žive školjkaše "Katić", dagnje proizvodi i pakira Obrt za ribarstvo, trgovinu i usluge "Katić" iz Šibenika, s odobrenim brojem 1537, a stavljen je na tržište u ribarnici "Mala školjka" vlasnice Jasne Filipović u sklopu Tržnice - Hippos d.o.o. iz Splita, na adresi Obrov 5.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • OS_LEGA 18.04.2019.

    Nikada nisu krastavci bili jeftiniji kada se pojavila ta bolest, kilogram krastavaca 50 lipa. Za svaki obrok jela se krastavac salata. Da nisam ljubitelj jesti dagnje, uvijek biram jagnje.

  • najiram 10 17.04.2019.

    ma dojde na more 5 milijoni turista svi se uknaju u jutro u morje a pitaj boga kakve se bakterije imaju u sebi...potli idu se kupati i koštaju kak je slono...ako ne dost poščidu se u morje i taman...a ribice lepo popapaju kakaće...i unda znjimi na gradele onak sa čurkama u slast vam bilo...bolje jesti emper juhu nego to iz morja...

  • tuti fruti 11 17.04.2019.

    Valjda se ptica pokakala u more ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare