To je to što me zanima!

S tuđim 'regama' prošao kroz crveno, bez pojasa i vozačke...

Prošao je kroz više raskrižja na znak crvenog  svjetla, nepropisno je pretjecao druga vozila, vozio u vrijeme važeće zabrane, bez sigurnosnog pojasa i s isteklom vozačkom dozvolom
Vidi originalni članak

Muškarac iz Rijeke (39) kazneno je i prekršajno prijavljen jer je u četvrtak oko 13.50 sati, vozeći se Fiatom, počinio više kažnjivih djela, jedan za drugim.

Vozio se iz smjera Škurinja prema središtu Rijeke te se tom prilikom oglušio o znakove prometne policije za zaustavljanje. U namjeri bijega povećao je brzinu, prošao kroz više raskrižja na znak crvenog  svjetla na semaforu te  nepropisno je pretjecao druga vozila.

NA ISTARSKOM IPSILONU 48-godišnjak godinama vozio bez vozačke, a sad je ubio srnu

Također je utvrđeno da je vozilom upravljao u vrijeme važeće zabrane upravljanja vozilom „B“ kategorije, nije koristio sigurnosni pojas te da mu je vozačka dozvola istekla još u listopadu 2016. godine.

Temeljem Zakona o sigurnosti prometa na cestama policijski službenici Postaje prometne policije Rijeka protiv muškarca će podnijeti optužni prijedlog zbog počinjenja više prekršaja i izricanja ukupne novčane kazne u iznosu više desetaka tisuća kuna te zaštitne mjere zabrane upravljanja vozilom „B“ kategorije na rok od dvije godine.

U KINI 'Ajd', stisnite se malo!': U autu za šestero vozio je čak 50 ljudi

Osim toga, po završetku kriminalističkog istraživanja, kazneno je prijavljen za krivotvorenje isprava, budući da je utvrđeno kako je na vozilo kojim je upravljao postavio registracijske pločice s drugog vozila te se s takvim vozilom koristio u prometu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 26.04.2020.

    Još nekima je istekla vozačka dozvola, pa se nju pomilovala.

  • mario900 25.04.2020.

    Fiat je pa bar nema prekoračenja brzine

  • 24.04.2020.

    Dali je moguće,pa to je evropski grad kulture

Komentiraj...
Vidi sve komentare