To je to što me zanima!

S. Varga ne želi razgovarati o HZZO-u, ali o putu u SAD hoće

Ministar zdravlja je razgovarao s novinarima no nije htio govoriti o navodima da je dok je bio šef HZZO-a, HZZO odobrio trošak od 1,2 mil. kn za renoviranje sobe
Vidi originalni članak

Ministar zdravlja Siniša Varga je razgovarao u nedjelju s novinarima no nije htio govoriti o mogućem stopiranju izlaska HZZO-a iz riznice te navodima da je dok je bio šef HZZO-a, HZZO  odobrio trošak od 1,2 milijuna kuna za renoviranje sobe za sastanke.

Varga je tako govorio samo o putovanju u SAD. Rekao je za RTL da je u  IBM-u je potpisan memorandum o sporazumijevanju, koji dogovara prvenstveno u području znanosti i obrazovanja. Odgovorio je i kritičarima  koji su tvrdili da će Amerikanci umjesto da je kupe, prije prodati neku tehnologiju Hrvatskoj.

-  Zapravo niti jedna od tih tvrtki nije nudila proizvode da bi ih mi kupovali. Pogotovo zato jer je većina njih već pozicionirana u Hrvatskoj i prodaje svoje proizvode - rekao je Varga. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • bajica1009 06.10.2014.

    Smijeniti i naplatiti od imovine neopravdano utrošeni novac, a ima se od ćega naplatiti, pa nek ide u Njemačku tražiti posao jer ovdje mu ga ne treba dati.

  • antea paulic 06.10.2014.

    Molim nekoga tko se razumije u matematiku da izračuna koliko se kuća u Gunji može izgraditi za 1,2 mil. kn ! A njemu toliko treba za jednu sobu ?!

  • ona_koja_zna 06.10.2014.

    Ministar tek nekoliko mjeseci, a sudionik svake druge afere!

Komentiraj...
Vidi sve komentare