To je to što me zanima!

Sa 18 godina na injekcije Botoxa ju 'navukla' mama

Jodie se ugledala na mamu Margaret King (49) koja je imala pet plastičnih operacija, a već 11 godina prima Botox. Cura smatra da je to glamur
Vidi originalni članak

Margaret King (49) iz Velike Britanije oduvijek ima s kćeri prijateljski odnos; daje joj savjete o mladićima, odjeći i stilu. U skladu s tim, za 18. rođendan pomogla je Jodie (20) riješiti se nabora na čelu. Margaret, koja je samo na svoje operacije potrošila 373.500 kuna, kaže da je Botox bio pravo rješenje za njenu kćer.
- Jodie ima čelo kao što je moje. Dobije naglašene linije ako radi 'grimase'. Znala sam da će Botox to riješiti - kaže mama. Mnogi kirurzi ne preporučavaju korištenje Botoxa prije 30. godine, jer koža nije dovoljno naborana te dovodi do nepotrebnog 'kočenja' lica i gubljenja izraza. Međutim, za Jodie je već kasno. Djevojka koja je iznimno zabrinuta za svoj ten, postala je ovisna o injekcijama te je već dala oko 8.500 kuna za njih. Margaret, koja je inače kućanica i već 11 godina ide na tretman Botoxom, voli i plastičnu kirurgiju, a tu ljubav planira prenijeti na kći. Naime, za 21. rođendan poklonit će joj novi nos, a već je bila kod kirurga na konzultacijama za povećanje grudi. Jodie kao model zarađuje 6.600 kuna mjesečno, čime si plaća Botox. Jedna injekcija košta oko 1.300 kuna u Velikoj Britaniji. Kaže da joj je majka uzor što se izgleda tiče. Margaret, koja je razvedena od Jodieina oca, operirala je nos, dva je puta povećavala grudi, išla je na liposukciju trbuha i zatezanje lica.
- Moja je mama uvijek izgledala glamurozno, a plastičnom kirurgijom i Botoxom održava mladenački izgled. I ja planiram tako, što ako sam tinejdžerka ovisna o Botoxu? Nema ništa gore nego izgledati staro. Uvijek ću naći način za platiti injekcije - kaže djevojka. Majka i kći sada idu zajedno na tretmane čim 'zaleđeni' izgled lica počne počne popuštati, a počnu im se nazirati prirodne crte lica.Njihov kirurg u tome ne vidi ništa loše jer dobna granica za Botox ne postoji, dok neki upozoravaju kako bi djevojka mogla imati psihološke posljedice.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • afradrd 26.05.2009.

    kako bi pametni zivejli da nema budala, naravno da doktor kaze da u tome nema nista lose kad on od toga zivi, hahahhahahahaha moj Boze kako je zalosno dok se netko tako glup pravi pametan i pametuje, bolje da si nalije vode u usta i suti a ne se provaljivat kako je to glamurozno ovo ono hahahhahaha uzas

  • sprinterica 26.05.2009.

    mama monstrum

  • enya 26.05.2009.

    djevojka već sad ima psihološke poremećaje zahvaljujući \"brižnoj\" majci koja zbilja nije normalna a tako i izgleda .

Komentiraj...
Vidi sve komentare