To je to što me zanima!

Sa samo 15 godina visok je 210 cm i još uvijek raste

Bradley Fisher u školi je poznat kao 'nježni div'. Visina mu pomaže u košarci. Ušao je u britansku reprezentaciju za mlađe od 16 godina...
Vidi originalni članak

Bradley Fisher iz Velike Britanije ima tek 15 godina, a visok je 210.8 centimetara i još uvijek raste. Prerastao je oca Roberta i prije no što je završio osnovnu školu. Majka mu je visoka 178 centimetara, a otac 182. Iako se mora saginjati dok prolazi kroz vrata, Bradley uživa u svojoj visini koja mu je pomogla da uđe u nacionalni košarkaški tim za mlađe od 16.
- Volim košarku, a visina mi mnogo pomaže. I moji prijatelji i roditelji misle da je to dobro.A pomaže i ako mami treba nešto dohvatiti sa zadnje police u dućanu - kaže mladić i dodaje da jedino ima problema s odjevanjem jer uvijek mora naručivati najveću robu i nadati se da će mu odgovarati. Iako je najviši u školi, još mu nedostaje 20 centimetara da preuzme titulu najvišeg britanskog tinejdžera od Paula Sturgessa (19) koji je visok 231 centimetar. Iako spada u 'kategoriju diva', Bradley je vrlo nježan, popularan i dobronamjeran, kaže ravnatelj dječakove škole, Brian Souter, i dodaje da u 35 godina karijere nije imao ni približno visokog učenika.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Državotvor 28.01.2010.

    Mali je glup koliko je visok

  • hogarko 28.01.2010.

    unajmio bih ga umjesto skele.

  • rodeo 28.01.2010.

    košarkaš godine!

Komentiraj...
Vidi sve komentare