To je to što me zanima!

Sa suda direktno u restoran: Trump pozdravio pristaše, a oni su mu pjevali 'Sretan rođendan'

Trump je optužen je za nezakonito zadržavanje povjerljivih dokumenata i za laganje dužnosnicima koji su ih pokušali vratiti
Vidi originalni članak

Kubanski restoran Cafe Versailles u Miamiju ugostio je bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa. On je danas na sudu izjavio kako se ne osjeća krivim o točkama optužnice za koje ga se terete, javlja BBC.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Optužen je za nezakonito zadržavanje povjerljivih dokumenata i za laganje dužnosnicima koji su ih pokušali vratiti. 

U restoran je stigao nakon što je napustio sud. Tamo je pozdravio pristaše koji su izvadili mobitele kako bi ga snimili.

Okupljeni su mu zapjevali i pjesmu povodom sutrašnjeg 77. rođendana, a sam Trump je poručio "Hrana za sve!".

Trump je bio dobro raspoložen te je pritom porazgovarao i s ljudima unutar restorana. 

Na sudu ga službeno uhitili

Trump je prvi bivši ili trenutni predsjednik koji se suočava s kaznenim progonom, no pravni stručnjaci tvrde da ga to ne sprečava da se kandidira ili da preuzme dužnost predsjednika čak i ako bude proglašen krivim. 

Na sudu su ga službeno uhitili.

- Morat će ispuniti razne formulare, dati svoje ime, broj kartice socijalnog osiguranja, adresu, a otisak prstiju uzet će mu digitalno. U sudnici neće imati lisičine na rukama. Suočit će se s 37 točaka optužnice - pisali su američki mediji o samom današnjem procesu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • gruba istina 14.06.2023.

    pa zbog cega ste se zadrzali na samo jednoj optuznici? mogli ste ih dignuti desetak razlicitih i nevezanih pa bi to svakom pravom i iskrenom antitrumpu bio dostatan razlog zakljuciti kako je kriv...jer su diigli 10ak optuznica...a osudili za nijednu...apsolutno niti jednu jedinu...ali ama bas nijednu! oh kako su ovi , otvorenoumni tolerantni i progresivni ovi liberali. oh bas nekako diiivno ;-)

  • Luna777 14.06.2023.

    Žele ga spriječiti da se opet kandidira. I jedan i drugi su prestari obnašati funkciju predsjednika. Treba mlađe ljude stavljati za predsjednika ili premijera.

  • A.P je Š.Č 14.06.2023.

    Ako se on vrati zaustaviti će rat u ukrajni,sto ne bi odgovaralo ovim kapitalističkim bastrdsima…A vi uporno isto tako pišite koliko je Rusa poginulo u tom ratu,pa prikrivajte informacije o mrtvima u ukrajinskim redovima sto ih je 3 puta vise..

Komentiraj...
Vidi sve komentare