To je to što me zanima!

Opasno! S vrha zagrebačkog hotela Westin popadale stvari

Dobili smo fotografiju hotela Westin koji je, kako se čini, oštećen u potresu. Stvari su s vrha poispadale dolje, a nema ni stakala. Moguće je da dio krivice snosi i vjetar koji puše u Zagrebu
Vidi originalni članak

Pojedini objekti u Zagrebu nakon velikog nedjeljnog potresa u lošem su stanju i opasni su za građanstvo. Jedan takav primjer je hotel Westin s kojega su popadale stvari na vrhu gdje nema ni stakala. Dobili smo fotografiju hotela koji je, kako se čini, oštećen u potresu. Stvari su s vrha poispadale dolje, a nema ni stakala. Moguće je da dio krivice snosi i vjetar koji puše u Zagrebu

Teško ozlijeđeno 18 ljudi, djevojka preminula

Zagreb je u nedjelju u 6.24 pogodio najjači potres od 1880. godine. Bio je jačine 5.5 po Richteru s epicentrom blizu Markuševca. Osjetio se diljem Hrvatske, a u glavnom gradu izazvao je veliku štetu.

Ozlijeđeno je 27 građana, od toga njih 18 teže. Nažalost, djevojka (15) je preminula.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Oštećeno je najmanje 250 objekata, ali još traju pregledi pa će ta brojka vjerojatno rasti. Skoro 60 ljudi čiji su domovi oštećeni u potresu noć je provelo u Studentskom domu Cvjetno naselje.

Potres je oštetio i bolnice Vinogradsku, Petrovu i Jordanovac pa su vojska, civilna zaštita i vatrogasci uz pomoć navijača Dinama Bad Blue Boysa selili pacijente i opremu.

'SMIJEH JE LIJEK' Zagrepčani nakon potresa: Prvi put da sam se us*ao prije kave

Još se mora pregledati jako puno zgrada, Hrvatska komora inženjera građevinarstva i dalje poziva inženjere koji mogu pomoći u procjeni oštećenja zgrada u Zagrebu da se jave i njima i Uredu za upravljanje u hitnim situacijama.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Mrki Medo 24.03.2020.

    ***Admin***: Poštovani, molimo vas da ne komentirate opomene Admina. Za sve dodatne informacije uvijek se možete javiti na e-mail zona@24sata.hr.

  • nogometas05 24.03.2020.

    Bio sam gore, nalazi se velika konferencijska sala...

  • Kimmi Kardašijan 24.03.2020.

    Prostore treba provjeravati!

Komentiraj...
Vidi sve komentare