To je to što me zanima!

Sa zaručnikom krenula na put. On se vratio, ona nije. Gabby su sada našli mrtvu u Wyomingu

Zaručnik Brian Laundrie, koji je živio s Petitom u North Portu, južno od St. Petersburga na zapadnoj obali Floride, odbio je razgovarati s istražiteljima
Vidi originalni članak

Ostaci tijela koje je policija pronašla u nacionalnom parku u Wyomingu odgovaraju nestaloj 22-godišnjakinji Gabby Petito, ali još nije izvršena službena identifikacija, priopćio je glasnogovornik FBI -a Charles Jones.

Petito nije viđena otkad se njezin zaručnik, Brian Laundrie, 1. rujna vratio kući s višemjesečnog izleta bez nje.

POGLEDAJTE VIDEO: Kraj potrage za Gabby

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Petito i Laundrie napustili su New York u lipnju, krenuli na zapad bijelim kombijem i planirali su posjetiti nacionalne parkove i dokumentirati putovanje na društvenim mrežama.

SLUČAJ GABBY PETITO Misterij: Sa zaručnikom krenula na put. On se vratio, ona nije. Gabby traže po cijeloj Americi

Petito je 25. kolovoza objavila svoju posljednju fotografiju. Njezina obitelj vjeruje da se uputila u nacionalni park Grand Teton u Wyomingu.

Laundrie, koji je živio s Petitom u North Portu, južno od St. Petersburga na zapadnoj obali Floride, odbio je razgovarati sa istražiteljima.

Njegova je obitelj policiji u petak rekla da ga nisu vidjeli tri dana. Policijski službenici Floride i agenti FBI -a proveli su vikend češljajući obližnje šumsko područje.

Svađali su se i tukli

Gabby i Brian bili su dvije i pol godine u vezi i prošlog ljeta su se zaručili. Prema najnovijem izvještaju policije iz Utaha nestala YouTuberica i njezin zaručnik svađali su se i tukli. To se dogodilo 12. kolovoza u gradu Moab u saveznoj američko državi Utah. Policija je nazvala incident 'slom u polju mentalnog zdravlja', ali ne i situacijom koju bi okvalificirali kao nasilje u intimno-partnerskim odnosima,  pa su ih razdvojili na jednu noć. Par je na to pristao. 


Nakon što je Gabby nestala mnogi su Luandryjevu poruku svojoj djevojci prošle godine na Instagramu protumačili drugačije nego tada. On je naime napisao sljedeće:

- Moj najveći strah je da ću se jednog dana probuditi i sve će to biti samo san, jer tako se osjećam svake sekunde od trenutka kada smo se našli - napisao je Brian Laundry o svojoj  djevojci Gabby Petito u srpnju prošle godine.

A onda je dodao 'dok nas smrt ne rastavi ili se probudim'

- Tako sam sretan što je odgovor bio da. Volim te!

 

Idi na 24sata

Komentari 96

  • StjepanValjak 22.09.2021.

    Kažu stručnjaci da je jezik najveći neprijatelj svakoj ženi

  • Hiroo_Onoda 20.09.2021.

    Ovom zaručniku se ne piše dobro. Amerika nije Hrvatska.

  • barics 20.09.2021.

    to je već poznato toliko dobar da može ubiti jadmo

Komentiraj...
Vidi sve komentare