Obavijesti

News

Komentari 14

Misterij: Sa zaručnikom krenula na put. On se vratio, ona nije. Gabby traže po cijeloj Americi

Misterij: Sa zaručnikom krenula na put. On se vratio, ona nije. Gabby traže po cijeloj Americi
4

Gabby Petito (22) krenula je na romatično putovanje kombijem sa zaručnikom Brianom Laundryem s kojeg se nije vratila. On se vratio, ali odbija reći gdje je ona i što se s njom dogodilo

VIDEO

Nestanak youtuberice Gabby Petito(22) prijavila je njena majka Nichole Schmidt  prošlu subotu 11. rujna nakon što se s njom nije čula više od 10 dana. Djevojka se sa svojim zaručnikom Brianom Laundryjem početkom srpnja uputila na zapad u obilazak Nacionalnih parkova, a  kako izgleda putovanje u njezinom kombiju Ford Transit iz 2012. objavljivali su na YouTubeu.

Posljednji put par je viđen zajedno 24. kolovoza kada su se odjavili iz hotela u Salt Lake Cityju.

Zaručnik ne želi razgovarati s policijom

Policija na Floridi, gdje je par živio, rekla je da su okolnosti njenog nestanka 'čudne'.

Njezin zaručnik vratio se kući u kombiju, angažirao odvjetnika i odbija suradnju s policijom.Kombi su zaplijenili, ali njegova obitelj ne dozvoljava razgovor istražitelja s Laundrijem bez prisustva odvjetnika.

On ne želi reći gdje se njegova zaručnica nalazi i što se dogodilo sa njom. 

Gabby i Brian bili su dvije i pol godine u vezi i prošlog ljeta su se zaručili.

Majka Nichole je rekla kako ona i njen suprug ne jedu i ne spavaju, i da su stalno na društvenim mrežama, razgovaraju sa svima i pokušavaju pronaći neki trag.

Australija: Pred 35 godina zbog glavobolje završila u bolnici, a nakon toga misteriozno nestala
Australija: Pred 35 godina zbog glavobolje završila u bolnici, a nakon toga misteriozno nestala

 - Putovanje moje Gabby, koje je jednim dijelom dokumentirano i na Instagramu, djelovalo je kao bajka -  kazala je majka koja je zadnji put razgovarala sa kćeri 30. kolovoza kad su bili na u Wyomingu na putu k Nacionalno parku Yellowstone.

Policija: Svađali su se i tukli

Prema najnovijem izvještaju policije iz Utaha nestala YouTuberica i njezin zaručnik svađali su se i tukli.

To se dogodilo 12. kolovoza u gradu Moab u saveznoj američko državi Utah. Policija je nazvala je incident 'slom u polju mentalnog zdravlja', ali ne i situacijom koju bi okvalificirali kao nasilje u intimno-partnerskim odnosima,  pa su ih razdvojili na jednu noć. Par je na to pristao.

Šef policije Todd Garrison kazao je medijima da im je najvažnije razgovarati sa Laundryjem, ali da, nažalost, on odbija suradnju.

- Dvoje ljudi je otišlo na put, a jedna osoba se vratila, a ta osoba ne razgovara sa nama. On ima sve odgovore. Moje pitanje broj jedan je gdje je Gabby -  rekao je Garison.

Garrison je u četvrtak putem Twittera stupio u kontakt sa odvjetnikom Loundryja ,Stephenom Bertolinom, tražeći njegovu pomoć́ u uvjeravanju Loundryja da priča o onome što se dogodilo. 
No, ranije tog dana odvjetnik je objavio priopćenje u kojem objašnjava zašto je savjetovao svog klijenta da šuti, navodeći povijest pogrešnih osuda policije i tužilaštva za  zločine usredotočene na romantične partnere.

Jeziva poruka

Sada, kada je Gabby nestala mnogi su Luandryjevu poruku svojoj djevojci prošle godine na Instagramu protumačili drugačije nego tada. On je naime napisao sljedeće

- Moj najveći strah je da ću se jednog dana probuditi i sve će to biti samo san, jer tako se osjećam svake sekunde od trenutka kada smo se našli - napisao je Brian Laundry o svojoj  djevojci Gabby Petito u srpnju prošle godine.

A onda je dodao 'dok nas smrt ne rastavi ili se probudim'

- Tako sam sretan što je odgovor bio da. Volim te!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra
Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!
DANAS POGORŠANJE VREMENA

Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!

Vrijeme će u utorak i srijedu biti prilično nestabilno, a mogući su i pljuskovi s grmljavinom. Za više regija upaljen je žuti meteoalarm, a na kopnu se očekuje i pad temperature