To je to što me zanima!

Sabor izglasao povjerenje: Vili Beroš dobio 81 glas zastupnika

Premijer Andrej Plenković je prije nekoliko dana smijenio Milana Kujundžića s te pozicije nakon što su se u javnosti pojavile brojne afere oko njegovih nekretnina i imovinske kartice
Vidi originalni članak

Hrvatski sabor izglasao je povjerenje novom ministru zdravstva Viliju Berošu. Nakon izglasavanja je Beroš položio prisegu. Povjerenje mu je dalo 81 zastupnik, jedan je bio suzdržan, a njih 43 protiv. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, premijer Andrej Plenković je prije nekoliko dana smijenio Milana Kujundžića s te pozicije nakon što su se u javnosti pojavile brojne afere oko njegovih nekretnina i imovinske kartice. 

Beroš je od 2018. godine bio na funkciji pomoćnika u Ministarstvu zdravstva, a Plenković je u četvrtak istaknuo kako se radi o čovjeku koji poznaje sustav.

POTVRDIO GA ODBOR: Beroš: 'Stanje u zdravstvu je loše, pred nama je puno posla'

- Beroš je specijalist neurokirurgije koji je veći dio karijere radio u KBC-u Sestre milosrdnice. Usporedno je razvijao i znanstvenu karijeru, doktorirao je na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu iz područja molekularne biologije, ima status izvanrednog profesora u znanstvenom području biomedicinskih znanosti. Dr. Beroš bio je aktivan i u brojnim znanstveno-istraživačkim projektima, stalni je sudski vještak, ima niz znanstvenih i stručnih radova. Temeljem svojeg političkog angažmana, član je HDZ-a, pridonio je radu ove Vlade u Ministarstvu zdravstva od 2018. godine na dužnosti pomoćnika ministra - istaknuo je premijer.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • retita🦋 31.01.2020.

    Samo mu dajte da ispuni imovinsku karticu.Pa neka glasaju dalje...

  • Birvuannoa 31.01.2020.

    Cirkus zvani Hrvatska ide dalje. Novi ministar će se lijepo uroniti u kaljužu zvanu Hrvatska vlada.

  • 31.01.2020.

    Ima mi gay fačicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare