To je to što me zanima!

Sabornica gotovo prazna, iz HDZ-a samo četiri zastupnika

Ivan Vilibor Sinčić (Živi zid) u sabornici je govorio o stanarskom pravu, te je iznio nekoliko konretnih primjera, a potom prigovorio što Sabor sljedeći tjedan neće raditi.
Vidi originalni članak

Saborski zastupnik Ivan Vilibor Sinčić (Živi zid) u sabornici je govorio o stanarskom pravu, te je iznio nekoliko konkretnih primjera, a potom prigovorio što Sabor sljedeći tjedan neće raditi. 

- Mi sljedeći tjedan nećemo raditi, valjda opet nema uvjeta za rad umjesto da zasjedamo ako treba cijeli tjedan, riješimo Zakon o osobnom stečaju koji je prekasno došao, loš, nema pravilnika i da ne nabrajam dalje. Riješimo Ovršni zakon i sve druge pripadne zakone da se riješe ovakvi problemi, ne, onaj tko je nadležan za dnevni red, odlučio je da eto to nije sada toliko bitno i da valjda imamo drugoga posla- rekao je Sinčić. Kazao je, također, da ima dojam da zastupnici nisu u Saboru da rješavaju probleme. 

- Nego da ostavljamo da se problemi gomilaju a vrijeme prolazi. Ja nisam zato došao ovdje – rekao je. 

Sinčića je podržao Mostov Ivan Lovrinović.

- Primjetili ste da sljedeći tjedan nećemo raditi i ja se potpuno pridružujem vašem prosvjedu protiv takve prakse. Mogli smo barem odraditi ponedjeljak, utorak i srijedu, a porazna je jedna druga slika, a to je, evo dragi građani gledate ovdje ako sam dobro prebrojao nas sjedi 25 pa sljedeći put kad budete izašli na izbore razmislite kome dajete svoje glasove – rekao je Lovrinović.

U sabornici su u tom trenutku, oko podneva, pretežito bili nezavisni i Mostovi zastupnici. Samo četiri HDZ-ovca sjedila su na svojim mjestima – Ljubica Maksimčuk, Ivan Radić, Ivan Šipić i Petar Škorić.  
 

Idi na 24sata

Komentari 204

  • marko3838 19.05.2016.

    ja nemogu vjerovat koji smo mi glup narod što ovo trpimo,,,pa toga nema nigdje!!!!dobro je tuđman reko da smo stoka sitnog zuba

  • tmendas 19.05.2016.

    Pa ne bih ni je dolazio za tu "siću" koju oni primaju, imaju oni nadzorne fondove i ostale gdje predsjedaju....

  • liliana 19.05.2016.

    Po sabornici se vidi kakva je to država.

Komentiraj...
Vidi sve komentare