To je to što me zanima!

Sačekali su ga nakon mise: Likvidirali Klicu sa 15 metaka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
VELIKI DOSJE: U Sesvetama je više muškaraca izrešetalo Vinka Žuljevića Klicu (57), najopasnijeg čovjeka u Zagrebu i zatim pobjegli u nepoznatom smjeru
Vidi originalni članak

Auto je naglo prepriječio put Passatu, a motoristi su počeli pucati . Izašao je iz automobila i pokušao pobjeći, ali zgrabili su ga i smaknuli , kazao je očevidac krvavog obračuna u Sesvetama.

Najmanje trojica napadača čekala su umirovljenog časnika HVO-a Vinka Žuljevića Klicu (57) u Glavnoj ulici u Sesvetama. Kad su ugledali njegov automobil, krenuli su u napad.

U ponedjeljak u 24sata čitajte veliki specijal o ubojstvu Klice u kojem donosimo: Svi detalji smaknuća, u kojem smjeru ide istraga i što sve policija provjerava. Također, tu su i svi detalji iz Klicinog života. Tko je on zapravo bio, s čim se sve bavio, s kim se družio te za što ga se sve sumnjičilo. Sve to, i mnogo više, u ponedjeljak samo u 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uz to, u Panorami nastavljamo objavljivati biografije HDZ-ovih moćnika: 'Suprug me je povukao u politiku'. Dubravka Šuica uspješno je preživjela nekoliko struja unutar stranke. Otkriva kako se domogla milijunske imovine i kako živi uz muža pomorca.

Također, u ponedjeljak čitajte i ove priče:

- U Zagrebu bez struje s djetetom živi već pet godina

- Najmlađa vozačica: Kad me vide na peronu, ne vjeruju da ja vozim bus

- 'Dok sam ja rađala sina cijela zemlja je plakala'

Tu je i auto prilog 'Hoću novi auto' , a uz 24sata u ponedjeljak vam darujemo i poseban prilog na 24 stranice s najboljim receptima za savršeni roštilj.

Idi na 24sata

Komentari 167

  • Tomislav83 04.05.2015.

    Niste dostojni da ga komentirate, skupili se dangubi na internetu i prodaju maglu... NE ZNATE NISTA! Zasto vi domaci pljujete hrvate iz BIH? da vam kazem? kad si sami necete priznat moram vam ja... dosli smo iz BIH, napravili posao, sve najvece firme drze ljudi iz BIH, zasto? zato sto smo sposobni, drzimo do obitelji i do pravih vrijednosti u zivotu, vi domaci svi ste se prodali, zivite u djedovini, ostavstinama i to kad prodate nama dotepencima kako kazete ostanete sa sitno kesa i zivite ko podstanari cijeli zivot, svi koji tu pljujete nemate za cevape i svi su vam krivi!

  • dkmjnn 04.05.2015.

    Na misi je vjerojatno sjedio u prvim redovima, sa debelom zlatnom lančugom oko vrata, a na kraju mise se srdačno pozdravio sa svećenikom. Kojeg li licemjerja!!!!!!

  • mnemnosite 04.05.2015.

    S 15 metaka ga likvidirali hbt, to sve govori o kakvom se kalibru krimosa radilo. Citav Balknaski sljam nam se pokotio po drzavi nakon rata. Sve kriminalci iz regiona, BiH, i okolica. To sve treba potjerati svojim kucama, rat se zavrsio neka se vracaju odakle su i dosli banditi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare