To je to što me zanima!

SAD: Arkansas pogodila tri tornada, uništeni domovi

Regiju Saline je pogodio prvi tornado i uništio je 22 obiteljske kuće. Dva sata nakon toga tornado je pogodio i sjever regije te je uništio devet kuća
Vidi originalni članak

Arkansas u SAD-u su pogodila tri tornada u srijedu. U četvrtak su područje stavili pod pojačan nadzor jer je oluja razorila nekoliko kuća te je teže ozlijeđeno dvoje ljudi. Regiju Saline je pogodio prvi tornado, a uništio je 22 obiteljske kuće, izvijestili su iz hitne pomoći u Arkansasu. Sjever regije Saline je pogodio drugi tornado dva sata nakon prvog te je uništio devet kuća. Jedan čovjek je teže ozlijeđen.
- Bilo je to najgore brujanje koje sam čula u životu. Činilo mi se da će cijela kuća pasti po meni - rekla je stanovnica tog područja za CNN. Zadnji tornado je pogodio regiju Cleburne pola sata nakon drugog, a policija i vatrogasci još utvrđuju nastalu štetu. Prema zadnjim informacijama uništeno je nekoliko domova i troje ljudi je ozlijeđeno. Arkansas su pogodile i snažne oluje, izvijestili su iz Nacionalne prognostičke službe u SAD-u.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • gemištar 11.03.2010.

    ha-ha bila im je to največa proizvodnja električne energije na vjetrenjačama!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare