To je to što me zanima!

SAD: Majka utopila svoje dvije kćerkice u kadi

Američka policija uhitila je majku iz Clevelanda koja je utopila svoje dvije kćeri (4 i 2) u kadi. Nazvala je svog supruga i rekla mu što je učinila
Vidi originalni članak

Moje dvije djevojčice leže ovdje mrtve. Zašto? Zašto su moje kćeri mrtve? - vrištao je policiji na telefon Jamie Cintron (23) kada je pronašao svoju djecu u kadi punoj vode. Njegova nevjenčana supruga Amber Hill (22) nazvala ga je na posao pola sata ranije i rekla mu kako su "djeca sada spokojna". Ona je curice Cecess Hill (2) i Jannelle Cintron (4) utopila u kadi, a policija još uvijek ne zna zašto. Susjedi tvrde da je djevojka bila u depresiji jer nije mogla istovremeno pohađati školu i odgajati djecu. Od prije je bila poznata socijalnoj službi, koja je zbog zlostavljanja već nekoliko puta intervenirala. Jedna od susjeda Deondra Hurt (19) kazala je da je tog kobnog jutra čula Cintrona kako plače te je sišla do stana vidjeti što se događa.
- Amber je samo nepomično sjedila na kauču. Nije rekla ni riječ. Bio je to stravičan prizor. Žao mi je što je to učinila jer sam mislila da je dobra djevojka - rekla je Deondra.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • sabahir 03.10.2007.

    užas!!! koliko netko treba prolupat da ubije svoju djecu. jebala je škola, djeca su na prvom mjestu

Komentiraj...
Vidi sve komentare