To je to što me zanima!

SAD nam nudi helikoptere, a naše stare bi poslali u Ukrajinu

Hrvatskim vojnim dužnosnicima navodno je stigla i službena ponuda prema kojoj bi Hrvatska vojska mogla dobiti 20 američkih helikoptera starih sedam do osam godina
Vidi originalni članak

Potpredsjednik SAD-a Joe Biden predložio je da Hrvatska kupi helikoptere Black Hawk od nacionalne garde Minessote, a naše stare Mi 8 MTV Amerikanci bi poslali Ukrajini, piše Jutarnji list.

Hrvatskim vojnim dužnosnicima navodno je stigla i službena ponuda prema kojoj bi Hrvatska vojska mogla dobiti 20 američkih helikoptera starih sedam do osam godina u zamjenu za ruske koje koristimo od 1991., a već su tada bili rabljeni. 

Amerikanci bi ponudili svu logističku potporu, obuku pilota i tehničara te osigurali opskrbu rezervnim dijelovima.

Idi na 24sata

Komentari 107

  • Mrki Medo 18.08.2014.

    SAD poklanja helikoptere nama kao što i daje oružje i novac Izraelu. Kada Rusija daje oružje Srbiji, to je u redu i najmodernije. Licemjerni ste u komentarima. Nama će dati dobre helikoptere , a sebi naravno uzeti nove tako da je njihov vojni lobi opet na dobitku. Očito je da ruski Terminator gol do pasa koji jaši na konju, vozi formulu i avion, te goloruk ubija medvjeda, pokrenuo plan vraćanja Rusije u okvire SSSR-a te se SAD grupira i učvršćuje svoje saveznike. Kada su nam za vrijeme rata davali satelitske snimke četničkih položaja tada su bili u redu. Kako samo brzo mijenjamo mišljenje.

  • Maruko Shimano 17.08.2014.

    Bolje sad nego nikad.

  • Ja sam sam 17.08.2014.

    sanjaj snove zlato moje

Komentiraj...
Vidi sve komentare