To je to što me zanima!

SAD objavio snimke: Rusija sa svog teritorija gađala Ukrajince

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na snimkama se, tvrdi SAD, vide raketni bacači i haubice na ruskom teritoriju. S ukrajinske strane granice, tvrdi SAD, vide se krateri u zemlji blizu vojnih položaja
Vidi originalni članak

Sjedinjene Američke Države su u nedjelju objavile satelitske snimke na kojima, tvrde, se vidi da Rusija sa svojeg teritorija puca na ukrajinsku vojsku , javlja Reuters . Na snimkama se, tvrdi SAD, vide raketni bacači i samohodne haubice na ruskom teritoriju. Također s ukrajinske strane granice, tvrdi SAD, vide se krateri u zemlji blizu vojnih položaja. Na jednoj snimci, tvrdi SAD, vidi se oružje koje proruski separatisti dovlače iz unutrašnjosti Ukrajine .

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Moskva, podsjetimo, i dalje niječe da ima bilo kakve veze sa sukobima u Ukrajini te tvrdi da nije odgovorna za rušenje malezijskog zrakoplova.

Idi na 24sata

Komentari 141

  • DamirIlic_1 31.07.2014.

    Miting protiv mobilizacije u Černovickoj oblasti Stanovnici pretukli političara koji je došao da mobilizira stanovništvo za rat. Rekli mu neka sam ide na bojište. 29.07.2014. https://www.youtube.com/watch?v=vlMrG_JUSjs#t=136 ......

  • DamirIlic_1 31.07.2014.

    Human Rights Watch optužuju Ukrajinsku vojsku za ratni zločin protiv civila; uporaba balističkih raketi ciljanih na Lugansk, grad veličine Zagreba, ali i žestoko bombardiranje mjesta rušenja Malezijskog Boinga čime u poptuma da rade svoj posao: http://www.hrw.org/news/2014/07/24/ukraine-unguided-rockets-killing-civilians !!

  • DamirIlic_1 31.07.2014.

    U Ukrajini opća mobilizacija za rat. Žene straju živi zid i ne daju da vojska nasilno otima njihove sinove i muževe i šalje ih u borbe na istok. Ne žele da im sinovi i muževi ginu zgog oligarha iz ijeva :https://www.youtube.com/watch?v=p3J-v-fr4Y0 !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare