To je to što me zanima!

SAD: Otac i četiri sina su godinama silovali rođake

Pet članova obitelji iz Missourija je uhićeno u srijedu zbog optužbi da su silovali djecu mlađu od 12 godina. Policija je pretražila njihovo imanje
Vidi originalni članak

Pet članova obitelji iz Missourija uhitili su u srijedu zbog optužbi da su silovali djecu mlađu od 12 godina. Uhićeni su 77-godišnji Burrell Edward Mohler i četvorica njegovih sinova, Burrell Edward (53), Jared Leroy (48), Roland Neil (47) i David A. (52). Oni su optuženi da su od 1988. do 1995. zlostavljali djecu, prisiljavali ih na seks sa psom, prisiljavali ih da glume vjenčanja s rođacima te su djevojčicu (11), koja je kćerka jednog od muškaraca prisilili da pobaci. Ona je policiji sredinom kolovoza sve ispričala, a to nije, kako je rekla, napravila ranije jer je potisnula sjećanja. Ostala zlostavljana djeca su rođaci. Neki od njih su također potvrdili zlostavljanja. Istražitelji su navodno na njihovom imanju našli poruke koju su djeca prije 20-ak godina ostavila u staklenkama i u kojima su opisala zlostavljanja.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • lola56 12.11.2009.

    Monstrumi!!!! Nema druge riječi za ove čovječije nakaze.A Amerima svaka čast.Oni svoje kriminalce daju u medije da svi vide tko su i kako izgledaju.A kada ste vidjeli naše,Hrvatske monstrume na slici.Nema niti slika kriminalaca a kamoli popova.pedera ili sijeđija.MEDIJI,SZAVITE SLIKE NAŠIH KRIMINALACA ,NEKA IH CIJELI SVIJET VIDI,a ne da ih skrivate.

  • plavuša13 12.11.2009.

    Ne,ne,ne!Ljudi recite mi da ovo nije istina jer ovo je zbilja odvratno da odvratnije nemože bit.Ma nemogu nać prave riječi jer još nisu izmišljene kojima bih opisala što mislim o ovim idiotima.

  • plavuša13 12.11.2009.

    korki-radije bih krepala nego da mi presade nešto njihovo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare